Vota per l’#MVPandreuenc de febrer!

Torna el sorteig de l’MVP andreuenc perquè els socis i aficionats de la UE Sant Andreu votin pel millor jugador d’aquest mes de febrer, que engloba tres partits de Lliga (Granollers, Sabadell ‘B’ i La Jonquera), que s’han saldat amb dues victòries i una derrota. Per tal que es puguin valorar almenys quatre encontres, i com que hi ha un partit pendent, hem inclòs l’empat del passat diumenge a Peralada.

L’#MVPandreuenc de gener va ser Sekou Gassama i el guanyador del sorteig va ser en Martí López, que havia votat per ell. Aquests van ser els resultats.

DOBLE PREMI

El guanyador de sorteig s’emportarà una samarreta vintage signada pel jugador escollit. A més, podrà fer-se una fotografia amb l’onze inicial de la UE Sant Andreu abans de començar el pròxim partit al Narcís Sala el diumenge 12 de març davant el FC Vilafranca.

COM HI PARTICIPO?

Molt fàcil! Has de fer un comentari a Twitter etiquetant el compte oficial del Club (@uesantandreu) i, MOLT IMPORTANT, posar el nom del jugador amb l’etiqueta #MVPandreuenc. A tall d’exemple: “L’#MVPandreuenc ha estat X jugador per X motiu“. També es pot optar per participar via Facebook deixant un comentari en aquesta notícia o a Instagram.

EN EL CAS QUE ALGÚ NO TINGUI TWITTER NI FACEBOOK

Fes-te’n un i segueix tota la actualitat de la UE Sant Andreu! Però com que no volem que ningú es quedi fora, hi ha l’opció d’enviar un correu electrònic a premsa@uesantandreu.cat.

TERMINI

El termini per participar en aquesta votació conclou aquest divendres 10 de març a les 20:00h. A cada participant se li assignarà un número i es durà a terme un sorteig aleatori. Anunciarem el guanyador via Twitter i ens hi posarem en contacte. En el cas que no contesti abans de dissabte al migdia, es farà un nou sorteig, i així successivament.

ALGUN DUBTE?

Podeu consultar-nos qualsevol dubte pels canals de comunicació habituals del Club.

Molta sort a tothom!

Fotografia: El guanyador del darrer sorteig amb l’onze titular contra La Jonquera. | UE Sant Andreu

Més en

L’hora de la veritat

Premsa18 de maig de 2018

Prèvia Sant Andreu Atlètic

Premsa18 de maig de 2018

Pantalla gegant per veure el partit d’anada a Els Catalanistes

Premsa17 de maig de 2018

Segovia: ‘La il·lusió de fer coses grans amb el Sant Andreu sempre hi és’

Premsa17 de maig de 2018