Amb un ull al retrovisor

El Sant Andreu visita el Santfeliuenc aquest dijous (20h) amb un ull posat al retrovisor. Resten cinc jornades i l’equip de Mikel Azparren podria ser tercer en cas de victòria i posar pressió al Vilafranca, que rep el Peralada divendres. El Terrassa jugarà al Nou Sardenya i l’Ascó i el Palamós s’enfronten entre ells.

Jornada entre setmana que pot ser clau pel desenvolupament del campionat. Si el Sant Andreu fa els deures i guanya al Santfeliuenc, aconseguirà situar-se tercer durant unes hores. Els rivals tenen partits complicats i podria ser una bona jornada per les aspiracions quadribarrades. Ara bé, derrotar l’equip del Baix Llobregat a domicili no serà una tasca senzilla.

La situació dels descensos compensats de Segona Divisió B situa en Santfeliuenc en una situació compromesa, ja que han de sumar punts per evitar les potencials places de descens. Malgrat la irregularitat d’aquesta temporada, els del Baix Llobregat han sumat triomfs importants a Les Grases com ara contra l’Olot i el Vilafranca, a més d’empatar davant el Terrassa i l’Ascó.

L’equip de Mikel Azparren es troba en un bon moment en línies generals però també a domicili, on ha guanyat quatre dels últims set partits i n’ha empatat dos. La classificació no dóna treva i prolongar la bona ratxa no garanteix acabar la jornada en zona de promoció si no es guanya a Les Grases.

Precedents

A la primera volta el Sant Andreu va aconseguir una victòria còmoda contra el Santfeliuenc (6-2). La temporada passada, triomf quadribarrat al Narcís Sala (2-0) i blanc-i-blau a Les Grases amb gol de David Toro (1-0).

Baixes

El Sant Andreu no podrà comptar Joel ArmengolTon Alcover ni Luismi, que continuen la seva recuperació. Aleix Dalmau i Dani Guerrero, que es va retirar lesionat durant el darrer partit, són dubtes.

SANTFELIUENC FC – UE SANT ANDREU

Competició: Jornada 34 de la Tercera Divisió (Grup V)
Horari: dijous 13 d’abril, a les 20:00h
Estadi: Municipal Les Grases
Arbitratge: Sergi Carrero Romera (del. Anoia), assistit per Gerard Nierga Gelabert (Girona) i Josep Salinas Ureña (Anoia)
Seguiment: @uesantandreu i Ràdio Trinijove

Fotografia: Judit Andreu – UESA

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS