Carta oberta de la Junta Directiva

Benvolguts socis i aficionats,

Estem molt satisfets pel rumb de Sant Andreu aquesta temporada. La bona feina de l’Àlex Redondo i el Mikel Azparren, juntament amb tot el seu cos tècnic, i el compromís de la plantilla ha donat els seus fruits i l’equip està competint per jugar la promoció d’ascens. Cal felicitar-los i animar-los a continuar endavant.

Tanmateix, el comportament de l’afició ha estat exemplar. Sempre donant suport a l’equip, sobretot en els moments difícils, que és quan més es necessita. Arriba ara el derbi contra el CE Europa al Narcís Sala. Volem transmetre un desig de concòrdia i esportivitat per rebre’ls.

Les relacions amb el CE Europa han estat històricament difícils. Ambdues aficions podrien fer una llista de greuges respecte als altres. Cal memòria, però també cal apostar per la reconciliació. Ara tant el Sant Andreu com l’Europa tenen unes juntes directives renovades i creiem que és el moment de normalitzar les relacions.

És per aquest motiu que vam decidir en el seu moment ser coherents i mantenir el preu de les entrades a cinc euros pels socis de l’Europa, malgrat que vam lamentar la falta de reciprocitat de l’anterior junta directiva en el partit de la primera volta. Com a mostra de protesta, els directius no vam anar a la llotja i vam seure amb vosaltres. Igualment, vam condemnar el desafortunat incident dels bitllets.

Des de la sana rivalitat, volem cridar a la màxima esportivitat i desitgem que l’afició quadribarrada demostri un partit més que és la millor de la categoria.

La Junta Directiva de la UE Sant Andreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS