Difícil desplaçament al Maresme

El Santa Susanna espera el Sant Andreu

El proper diumenge l’equip de Yannick Llaugé visitarà el Santa Susanna, on intentarà començar la seva escalada particular cap a la permanència. Cada cop són menys les jornades de marge que li queden a les quadribarrades per reaccionar i sortir del descens. Amb aquesta premisa visitaran Santa Susanna, un rival que, a la primera volta, va superar les andreuenques per un 0-1 tot i la superioritat mostrada per les jugadores de Yannick Llaugé. Camins disparts han tingut ambdós equips, doncs el Santa Susanna es troba immers en la lluita per les posicions de Copa Catalunya mentre que el Sant Andreu busca punt punts per sortir del descens.

AE SANTA SUSANNA – UE SANT ANDREU

Competició: Jornada 24 de Primera Divisió
Horari: Diumenge 09 d’abril a les 12:00h
Estadi: Mpal Santa Susanna

Fotografia: Pedro Salado – UESA

Més en

Les prèvies: Juvenil A, Sant Andreu Atlètic i Femení

Premsa23 de març de 2018

Agafar ritme de creuer

Premsa23 de març de 2018

Vine diumenge al partit de la Marató de TV3 al Narcís Sala

Premsa21 de març de 2018

Victòria contundent del Sant Andreu (4-1)

Premsa21 de març de 2018