Difícil desplaçament al Maresme

El Santa Susanna espera el Sant Andreu

El proper diumenge l’equip de Yannick Llaugé visitarà el Santa Susanna, on intentarà començar la seva escalada particular cap a la permanència. Cada cop són menys les jornades de marge que li queden a les quadribarrades per reaccionar i sortir del descens. Amb aquesta premisa visitaran Santa Susanna, un rival que, a la primera volta, va superar les andreuenques per un 0-1 tot i la superioritat mostrada per les jugadores de Yannick Llaugé. Camins disparts han tingut ambdós equips, doncs el Santa Susanna es troba immers en la lluita per les posicions de Copa Catalunya mentre que el Sant Andreu busca punt punts per sortir del descens.

AE SANTA SUSANNA – UE SANT ANDREU

Competició: Jornada 24 de Primera Divisió
Horari: Diumenge 09 d’abril a les 12:00h
Estadi: Mpal Santa Susanna

Fotografia: Pedro Salado – UESA

Més en

Sant Andreu 2017: l’any de les remuntades (2-3)

Premsa17 de desembre de 2017

Prèvia: Sant Gabriel ‘B’ – Sant Andreu

Premsa16 de desembre de 2017

Torrons sent segons?

Premsa16 de desembre de 2017

El Sant Andreu visita la Casa Asil un any més

Premsa15 de desembre de 2017