Duel d’alt nivell al Narcís Sala

Cerdanyola i Sant Andreu medeixen les seves trajectòries demà a les 16:15

Amb el final de lliga a tocar, el Sant Andreu rebrà demà (16:15h) el Cerdanyola, actual tercer classificat, que busca quedar segon i superar el Fontsanta-Fatjó per poder optar a un hipotètic ascens a Nacional de cara a la temporada que ve. Les vallesanes es van veure superades per les andreuenques en el partit d’anada, on el Sant Andreu va demostrar ser un dels millors equips de la categoria i de millor tracte per la pilota. Demà però, i amb la lliga gairebé definida, hi ha en joc l’orgull de dos dels millors equips de la categoria. El Sant Andreu s’ha consolidat en les darreres jornades en la cinquena posició  i segueix a la caça del Sant Pere, amb tres punts més i un partit menys que les andreuenques, amb l’objectiu de quedar quartes.

UE SANT ANDREU – CERDANYOLA FC

Competició: Jornada 28 de Preferent
Horari: Diumenge 30 d’abril a les 16:15h
Estadi: Narcis Sala

Fotografia: Pedro Salado – UESA

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS