Dura derrota andreuenca (0-8)

Un Sant Andreu ple de baixes no pot plantar-li cara a l’Espanyol

Quan venen mal dades, per moltes ganes que hi posis tot es torna molt difícil. El Sant Andreu va caure el passat diumenge davant l’Espanyol per un contundent 0-8. El cert és que, a banda del resultat tan escandalós, Yannick Llaugé només va poder comptar amb onze jugadores de camp i fins i tot una jugadora de camp va haver de posar-se sota pals a causa de la baixa d’última hora de la portera titular. Sabedores que aquest contratemps encara les perjudicaria més en la seva lluita cap a la permanència, les andreuenques van tirar d’orgull per jugar un partit que va acabar amb un esiu marcador en contra seva. Amb tot, l’equip queda tocat després d’aquest resultat i de com es va produir però han demostrat, un cop més, ser mereixedores d’aquesta samarreta.

FITXA TÈCNICA

UE Sant Andreu: Claudia, Parera, Visa, Marta, Nadia, Julia, Malaguilla, Adriadna, Shaya, Luna, Eva

RCD Espanyol: Judith, Emma, Miriam, Xenia, Núria, Paula, Livia, Paula B, Paula S, Yaiza, Sara

Gols: Livia (0-1, 1′), Yaiza (0-2, 4′), Yaiza (0-3, 25′), Paula S (0-4, 32′) Yaiza (0-5, 36′) Aida (0-6, 45′) Ariadna (0-7, 50′) Aida (0-8, 71′)

Foto: Pedro Salado /UESA

Més en

Guerrero capitaneja la victòria (0-1)

Premsa20 de maig de 2018

L’hora de la veritat

Premsa18 de maig de 2018

Prèvia Sant Andreu Atlètic

Premsa18 de maig de 2018

Pantalla gegant per veure el partit d’anada a Els Catalanistes

Premsa17 de maig de 2018