El Juvenil A se la juga a l’última jornada (2-1)

El Juvenil A va perdre davant el Nàstic de Tarragona tot i avançar-se en el marcador i es jugarà la permanència a l’última jornada contra el Ferriolense al Narcís Sala. Kiendrebeogo va avançar els andreuencs en una bona primera part, però els tarragonins van remuntar al segon temps amb gols de Pol i Verdejo.

L’equip de Josep Vicenç Mestre va perdre l’oportunitat de confirmar la seva presència a la Divisió d’Honor la temporada vinent. El Juvenil A va disputar una gran primera part en què va tenir el control i el domini de partit, creant molt perill amb pilotes llargues per a buscar la velocitat dels davanters. Així va arribar el gol, en una desmarcada de Seydou Kiendrebeogo en què va driblar el porter i va marcar a plaer (0-1). Abans, ell mateix havia estat a punt d’obrir la llauna en una jugada similar.

A la represa el panorama va canviar. El Nàstic només necessitava un punt per a salvar-se i va sortir disposat a empatar. Els quadribarrats van esperar replegats a què arribés un contracop per sentenciar l’encontre, però una indecisió defensiva va permetre que Pol igualés l’electrònic (59′). El Juvenil A va tornar a estirar-se per a marcar el gol de la victòria, però Verdejo va caçar una pilota morta després d’un córner per capgirar el resultat (70′).

Tot i intentar empatar, els andreuencs no van poder fer res per evitar la derrota. Van marxar amb les mans buides i conscients que diumenge es jugaran la permanència a caixa o faixa. El Juvenil A mantindrà la categoria en cas de victòria o empat contra el Ferriolense.

Diumenge a les 12h, tothom al Narcís Sala!

FITXA TÈCNICA

C. Gimnàstic de Tarragona (2): Mario, Aitor, Escriba, Iker (Alex, 48′), Pol, Cala, Prats, Óscar, Verdejo (Marc, 79′), Ion (Víctor, 84′), Toldrà (Josemi, 54′).

Juvenil A (1): Luque, Espígol (Megía, 67′), Almirall, Fabregat (Gómez, 67′), Prado (Montero,83′), Martínez, Montejo, Ortega, Reñé, Vives (Ferrer, 71′) i Kiendrebeogo.

Gols: 0-1 Kiendrebeogo (30′), 1-1 Pol (59′), 2-1 Verdejo (70′).

Àrbitre: Sr. Garcia Verdura, va amonestar Luque i Martínez pels visitants. Va expulsar Àlex amb vermella directa.

Incidències: partit corresponent a la Jornada 29 de la Divisió d’Honor Juvenil (Grup III), disputat al camp annex al Nou Estadi de Tarragona.

Fotografia: Arxiu. Severino Fernández – UESA

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS