El Juvenil A se la juga a l’última jornada (2-1)

El Juvenil A va perdre davant el Nàstic de Tarragona tot i avançar-se en el marcador i es jugarà la permanència a l’última jornada contra el Ferriolense al Narcís Sala. Kiendrebeogo va avançar els andreuencs en una bona primera part, però els tarragonins van remuntar al segon temps amb gols de Pol i Verdejo.

L’equip de Josep Vicenç Mestre va perdre l’oportunitat de confirmar la seva presència a la Divisió d’Honor la temporada vinent. El Juvenil A va disputar una gran primera part en què va tenir el control i el domini de partit, creant molt perill amb pilotes llargues per a buscar la velocitat dels davanters. Així va arribar el gol, en una desmarcada de Seydou Kiendrebeogo en què va driblar el porter i va marcar a plaer (0-1). Abans, ell mateix havia estat a punt d’obrir la llauna en una jugada similar.

A la represa el panorama va canviar. El Nàstic només necessitava un punt per a salvar-se i va sortir disposat a empatar. Els quadribarrats van esperar replegats a què arribés un contracop per sentenciar l’encontre, però una indecisió defensiva va permetre que Pol igualés l’electrònic (59′). El Juvenil A va tornar a estirar-se per a marcar el gol de la victòria, però Verdejo va caçar una pilota morta després d’un córner per capgirar el resultat (70′).

Tot i intentar empatar, els andreuencs no van poder fer res per evitar la derrota. Van marxar amb les mans buides i conscients que diumenge es jugaran la permanència a caixa o faixa. El Juvenil A mantindrà la categoria en cas de victòria o empat contra el Ferriolense.

Diumenge a les 12h, tothom al Narcís Sala!

FITXA TÈCNICA

C. Gimnàstic de Tarragona (2): Mario, Aitor, Escriba, Iker (Alex, 48′), Pol, Cala, Prats, Óscar, Verdejo (Marc, 79′), Ion (Víctor, 84′), Toldrà (Josemi, 54′).

Juvenil A (1): Luque, Espígol (Megía, 67′), Almirall, Fabregat (Gómez, 67′), Prado (Montero,83′), Martínez, Montejo, Ortega, Reñé, Vives (Ferrer, 71′) i Kiendrebeogo.

Gols: 0-1 Kiendrebeogo (30′), 1-1 Pol (59′), 2-1 Verdejo (70′).

Àrbitre: Sr. Garcia Verdura, va amonestar Luque i Martínez pels visitants. Va expulsar Àlex amb vermella directa.

Incidències: partit corresponent a la Jornada 29 de la Divisió d’Honor Juvenil (Grup III), disputat al camp annex al Nou Estadi de Tarragona.

Fotografia: Arxiu. Severino Fernández – UESA

Més en

Les prèvies: Juvenil A, Sant Andreu Atlètic i Femení

Premsa23 de març de 2018

Agafar ritme de creuer

Premsa23 de març de 2018

Vine diumenge al partit de la Marató de TV3 al Narcís Sala

Premsa21 de març de 2018

Victòria contundent del Sant Andreu (4-1)

Premsa21 de març de 2018