El Narcís Sala jutjarà un derbi decisiu

El Sant Andreu rep l’Europa aquest dissabte al Narcís Sala (20:00h). Els andreuencs necessiten guanyar per mantenir la plaça de promoció contra uns graciencs que encara no estan salvats i que també es juguen tres punts vitals. A quatre jornades pel final del campionat, el marge d’error es redueix per tothom.

El camí del Sant Andreu cap a la fase d’ascens es creua amb l’Europa. L’equip de Mikel Azparren arriba en plenitud i ha enllaçat dues victòries consecutives convincents contra el Júpiter i el Santfeliuenc, deixant a més la porteria a zero. Els andreuencs continuen sent el millor equip de la segona volta amb 32 punts de 45 possibles i sortiran a guanyar per defensar la zona de privilegi.

La bona dinàmica andreuenca contrasta amb la irregularitat dels graciencs aquesta temporada. L’Europa ve de perdre davant el Terrassa a casa i buscarà una victòria que faci oblidar el darrer resultat i l’acosti a la permanència matemàtica. Els escapulats són el segon equip menys golejador aquesta temporada (24 gols per 50 andreuencs), tot i que han encaixat menys gols que el Sant Andreu (31 per 37).

De fet, fins l’últim partit els graciencs havien encadenat quatre jornades sense encaixar gol. Es preveu, per tant, un derbi dur i intens com el de la primera volta en què agafar avantatge al marcador pot acabar pesant molt sobre el resultat final. El factor Narcís Sala també pot ser decisiu per decantar l’encontre.

Precedents

Els tres últims derbis s’han saldat amb empat. A la primera volta i la temporada passada, taules sense gols al Nou Sardenya. Al Narcís Sala, empat a un. El Sant Andreu domina el balanç total amb 36 triomfs contra els graciencs, que s’han imposat en 34 encontres. Les taules s’han signat en 19 ocasions.

Baixes

El Sant Andreu no podrà comptar amb David López ni Jorge Muñoz per sanció. Tampoc hi seran Carroza, Joel Armengol, Juanan ni Luismi per lesió. Dani Guerrero i Ton Alcover han rebut l’alta mèdica i estaran disponibles. L’Europa té les baixes de Coch, Rojas, Reverter, Varona i Civil, tots per lesió.

UE SANT ANDREU – CE EUROPA

Competició: Jornada 35 de la Tercera Divisió (Grup V)
Horari: dissabte 22 d’abril, a les 20:00h
Estadi: Narcís Sala
Arbitratge: Pau Garcia Fuster (del. Barcelona), assistit per Adrià De la Fuente Domingo (Anoia) i David Barón Ajenjo (Barcelona).
Seguiment: @uesantandreu, Ràdio Trinijove i Betevé (streaming)

Fotografia: Judit Andreu – UESA

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS