El Sant Andreu, dominador contra l’Europa

Aquest dissabte el Narcís Sala acollirà un nou derbi entre el Sant Andreu i l’Europa (20h). Ambdós equips es coneixen força i s’han vist les cares en 89 partits de lliga. El Sant Andreu domina el balanç total amb 36 triomfs contra els graciencs, que s’han imposat en 34 encontres. Les taules s’han signat en 19 ocasions.

A territori andreuenc, el balanç és de 23 victòries del Sant Andreu, 10 empats i 11 triomfs de l’Europa en 44 partits, amb 87 gols quadribarrats i 55 escapolats. Els de Gràcia només s’han endut els tres punts Narcís Sala en dues ocasions: la temporada 2000/2001 i la 1980/1981. Des de l’última derrota hi ha hagut tres victòries andreuenques i dos empats.

És curiós que els tres últims derbis hagin acabat en empat, atès que fins fa poc només n’hi havia hagut 16 en total. Sense gols a la primera volta ni la temporada passada al Nou Sardenya, empat a un gol al Narcís Sala.

Fotografia: La temporada 1989/1990, el Sant Andreu ja era campió quan es va jugar el derbi al Narcís Sala a la Jornada 36 (1-1).

 

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS