Juvenil A: ara és l’hora

El Juvenil A es juga la permanència a caixa o faixa contra el CD Ferriolense al Narcís Sala. L’equip de Josep Vicenç Mestre convoca a l’afició andreuenca perquè els doni suport en el partit més important de la temporada. Tota la plantilla està disponible per a intentar guanyar o aconseguir un empat que mantingui el Sant Andreu a la Divisió d’Honor.

Anirem a guanyar i ho aconseguirem“. El missatge de Josep Vicenç Mestre abans del transcendental partit del Juvenil A és clar i nítid. Els andreuencs mantindran la categoria guanyant i inclús empatant contra el Ferriolense, però no es pot especular. “Els jugadors estan molt motivats. Segur que amb el treball de l’equip i l’ajuda de l’afició ens en sortirem”, ha afegit.

L’afició andreuenca està convocada diumenge a les 12h al Narcís Sala per empènyer el Juvenil A cap a la permanència. Una situació inesperada: “És una llàstima perquè no hem tingut gaire sort al llarg de la temporada. Hem d’apel·lar a l’encert, a la nostra responsabilitat, al sacrifici i al treball que hem fet des del 20 de juliol”, ha explicat el tècnic quadribarrat.

La clau del partit? “Atacar de manera racional, tenir el cap clar i controlar les emocions durant els noranta minuts“, ha dit. Ha explicat que el Ferriolense és un equip molt dur que renuncia a la pilota i a atacar, però perillós en jugades d’estratègia i al contracop. A l’anada, els balears van guanyar per 3 a 2 en un partit amb circumstàncies molt adverses pels andreuencs.

“Arribem en el moment adequat. És aquí i ara. Només val això. I els jugadors de futbol i la competitivitat afloren en aquestes situacions”, ha sentenciat Mestre, convençut de les possibilitats del Juvenil A. No hi faltis andreuenc!

JUVENIL A – CD FERRIOLENSE

Competició: Jornada 30 de la Divisió d’Honor Juvenil (Grup III)
Horari: diumenge 9 d’abril, a les 12:00h
Estadi: Narcís Sala

Fotografia: Severino Fernández – UESA

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS