Juvenil A: ara és l’hora

El Juvenil A es juga la permanència a caixa o faixa contra el CD Ferriolense al Narcís Sala. L’equip de Josep Vicenç Mestre convoca a l’afició andreuenca perquè els doni suport en el partit més important de la temporada. Tota la plantilla està disponible per a intentar guanyar o aconseguir un empat que mantingui el Sant Andreu a la Divisió d’Honor.

Anirem a guanyar i ho aconseguirem“. El missatge de Josep Vicenç Mestre abans del transcendental partit del Juvenil A és clar i nítid. Els andreuencs mantindran la categoria guanyant i inclús empatant contra el Ferriolense, però no es pot especular. “Els jugadors estan molt motivats. Segur que amb el treball de l’equip i l’ajuda de l’afició ens en sortirem”, ha afegit.

L’afició andreuenca està convocada diumenge a les 12h al Narcís Sala per empènyer el Juvenil A cap a la permanència. Una situació inesperada: “És una llàstima perquè no hem tingut gaire sort al llarg de la temporada. Hem d’apel·lar a l’encert, a la nostra responsabilitat, al sacrifici i al treball que hem fet des del 20 de juliol”, ha explicat el tècnic quadribarrat.

La clau del partit? “Atacar de manera racional, tenir el cap clar i controlar les emocions durant els noranta minuts“, ha dit. Ha explicat que el Ferriolense és un equip molt dur que renuncia a la pilota i a atacar, però perillós en jugades d’estratègia i al contracop. A l’anada, els balears van guanyar per 3 a 2 en un partit amb circumstàncies molt adverses pels andreuencs.

“Arribem en el moment adequat. És aquí i ara. Només val això. I els jugadors de futbol i la competitivitat afloren en aquestes situacions”, ha sentenciat Mestre, convençut de les possibilitats del Juvenil A. No hi faltis andreuenc!

JUVENIL A – CD FERRIOLENSE

Competició: Jornada 30 de la Divisió d’Honor Juvenil (Grup III)
Horari: diumenge 9 d’abril, a les 12:00h
Estadi: Narcís Sala

Fotografia: Severino Fernández – UESA

Més en

Les prèvies: Juvenil A, Sant Andreu Atlètic i Femení

Premsa23 de març de 2018

Agafar ritme de creuer

Premsa23 de març de 2018

Vine diumenge al partit de la Marató de TV3 al Narcís Sala

Premsa21 de març de 2018

Victòria contundent del Sant Andreu (4-1)

Premsa21 de març de 2018