Mikel Azparren renova amb el Sant Andreu

La UE Sant Andreu i l’entrenador del primer equip, Mikel Azparren, han arribat a un acord per a prolongar el contracte del tècnic navarrès una temporada més al capdavant de la banqueta andreuenca. Azparren va incorporar-se al cos tècnic quan va penjar les botes després de tres temporades defensant la quadribarrada i l’estiu passat va agafar les regnes del primer equip.

El director esportiu, Àlex Redondo, ha oficialitzat la renovació: “Volem seguir creixent amb el projecte que vam començar l’estiu passat. Estem molt contents amb la feina feta i volem donar-li continuïtat amb independència dels resultats finals d’aquesta temporada”, ha argumentat. Ha explicat que el Sant Andreu té un projecte a llarg termini i que cal anar temporada a temporada i complir els objectius marcats.

Azparren i Redondo, amb Manuel Camino i el directiu Juanjo Navarro.

“Vull agrair la confiança que demostra el Club, des del president Manuel Camino i la Junta Directiva fins la direcció esportiva”, ha dit Azparren. “Crec que és important donar continuïtat al projecte. Al futbol no és fàcil perquè a vegades el curt termini prima més. Estic on vull estar, feliç i content i orgullós“, ha expressat.

Sobre el Sant Andreu, Azparren ha assegurat que és casa seva i que el fet que es valori la feina abans que acabi la temporada demostra la confiança del Club en el projecte esportiu. “A més de les paraules, el Club demostra la seva confiança en fets”, ha dit.

Azparren en el moment en què signava el nou contracte.

Tanmateix, la renovació permet començar a planificar la nova temporada. “Podem començar a decidir algunes coses, com ara mirar jugadors del juvenil, del filial i altres joves”, ha subratllat. Malgrat que la temporada estigui en el seu auge, el Sant Andreu no vol perdre ni un segon per a preparar la plantilla de l’any vinent.

Azparren també ha agraït la tasca del seu cos tècnic: “M’aporten tots molt, són clau per estar on estem. No hi ha un sol segon en què no pensin com ajudar-me a mi i als jugadors”. A més, ha afegit que espera que la temporada vinent continuï sent el mateix.

Fotografies: Roger Graells – UE Sant Andreu

ÀUDIO DE LA RODA DE PREMSA

NOTÍCIA A BETEVÉ

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS