El Sant Andreu rep aquest diumenge el Júpiter (18h) al Narcís Sala. L’equip de Mikel Azparren afronta el derbi amb la necessitat de guanyar per continuar quart una jornada més i intentar ampliar la distància amb els perseguidors. Els gris-i-grana arriben com a últims classificats i amb urgències.

Derbi amb necessitats ben diferents per ambdós equips. El Sant Andreu vol sumar tres punts per mantenir-se en zona de promoció després d’empatar la setmana passada contra l’Ascó, mentre que el Júpiter es juga una de les últimes bales aquesta temporada. Els de La Verneda són últims i han de sumar punts per evitar el descens directe i els possibles compensats de la Segona B.

L’equip de Mikel Azparren té l’avantatge de jugar al Narcís Sala. La bona dinàmica dels quadribarrats ha de continuar, malgrat que en un derbi com aquest pot passar de tot. El marge d’error es redueix cada vegada més i el Terrassa podria superar el Sant Andreu si no s’aconsegueix la victòria. Els egarencs van derrotar el Júpiter la setmana passada i van retallar dos punts.

Cal tenir en compte també que dijous es disputarà la trenta-quatrena jornada. El Sant Andreu afrontarà una visita complicada a Sant Feliu de Llobregat. L’objectiu és arribar-hi amb una victòria que reforci l’equip i la posició a la classificació.

Precedents

A la primera volta els andreuencs van guanyar a La Verneda amb un gol de Ton Alcover a la recta final del partit (0-1). La temporada passada, victòria quadribarrada al Narcís Sala (3-2) i victòria del Júpiter com a local (2-1).

Baixes

El Sant Andreu té les baixes de Joel Armengol, Ton Alcover i Aleix Dalmau. Els tres continuen recuperant-se de les seves respectives lesions. El Júpiter no podrà comptar amb Èric Blasco, que complirà un partit de sanció.

UE SANT ANDREU – CE JÚPITER

Competició: Jornada 33 de la Tercera Divisió (Grup V)
Horari:diumenge 9 d’abril, a les 18:00h
Estadi: Narcís Sala
Arbitratge: Alejandro Carrillo Vílchez (del. Barcelona), assistit per Bernat Pedrol Vozmediano (Barcelona) i Max Elías Van Esso Castellet (Barcelona)
Seguiment: @uesantandreu, Ràdio Trinijove i Betevé (streaming)

Fotografia: Judit Andreu – UESA

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS