Nova final al Narcís Sala

Les andreuenques s’enfronten al Fontsanta-Fatjó demà a les 16:15h

El Sant Andreu rep demà el Fontsanta-Fatjó en la jornada 23 de competició. Després d’haver-se ajornat el partit del passat cap de setmana que enfrontava el Sant Andreu davant l’Atlètic Vilafranca per manca d’efectives, el Sant Andreu torna demà a la competició davant un rival de la zona mitja-baixa de la lliga. Les jugadores de Yannick Llaugé estan obligades a guanyar per mantenir vives les esperances de la permanència i més després de la victòria del Sant Gabriel davant el Levante Las Planas que permet que les de Sant Andrià de Besós agafar aire respecte la zona de descens. Les quadribarrades hauran de sumar tres punts per mantenir no distanciar-se de les zones de permanència.

UE SANT ANDREU – FONTSANTA FATJÓ

Competició: Jornada 23 de Primera Divisió
Horari: Diumenge 02 d’abril a les 16:15h
Estadi: Narcís Sala

Fotografia: Pedro Salado – UESA

Més en

Duel d’alt nivell al Narcís Sala

Premsa29 d'abril de 2017

Obligats a guanyar a Vilassar de Mar

admin29 d'abril de 2017

Alberto R. Carroza: “M’agradaria penjar les botes al Sant Andreu”

Premsa28 d'abril de 2017

Seguir vives en la lluita

Premsa28 d'abril de 2017