Nova final al Narcís Sala

Les andreuenques s’enfronten al Fontsanta-Fatjó demà a les 16:15h

El Sant Andreu rep demà el Fontsanta-Fatjó en la jornada 23 de competició. Després d’haver-se ajornat el partit del passat cap de setmana que enfrontava el Sant Andreu davant l’Atlètic Vilafranca per manca d’efectives, el Sant Andreu torna demà a la competició davant un rival de la zona mitja-baixa de la lliga. Les jugadores de Yannick Llaugé estan obligades a guanyar per mantenir vives les esperances de la permanència i més després de la victòria del Sant Gabriel davant el Levante Las Planas que permet que les de Sant Andrià de Besós agafar aire respecte la zona de descens. Les quadribarrades hauran de sumar tres punts per mantenir no distanciar-se de les zones de permanència.

UE SANT ANDREU – FONTSANTA FATJÓ

Competició: Jornada 23 de Primera Divisió
Horari: Diumenge 02 d’abril a les 16:15h
Estadi: Narcís Sala

Fotografia: Pedro Salado – UESA

Més en

Començar amb bon peu

Premsa19 d'agost de 2017

[VÍDEO] Encara no ets soci del Sant Andreu?

Premsa16 d'agost de 2017

El CE Districte 030, batejat com a Sant Andreu Atlètic

Premsa14 d'agost de 2017

Bones sensacions de cara l’inici de la lliga (3-0)

Premsa14 d'agost de 2017