Obligats a guanyar a Vilassar de Mar

El Sant Andreu juga aquest diumenge a Vilassar de Mar (12h) amb l’obligació de guanyar. A tres jornades pel final, l’equip de Mikel Azparren és cinquè amb els mateixos punts que el quart i a dos del tercer. Una victòria reforçaria els andreuencs, que podrien retornar a les places de promoció d’ascens.

Només queden tres jornades per acabar la lliga, però ara tot el que no sigui guanyar pot ser gairebé definitiu per quedar fora de la lluita per la promoció d’ascens. Després de l’empat en el derbi, el Sant Andreu té l’oportunitat de retornar a la zona noble aquesta jornada en cas de victòria. El Terrassa juga a Figueres i el Vilafranca a Olot, sens dubte dos desplaçaments complicats pels rivals.

Ara bé, els quadribarrats hauran de ser capaços de derrotar un equip que a la primera volta va derrotar-los al Narcís Sala. El Vilassar de Mar es troba a mitja taula amb 43 punts. Virtualment està salvat del descens directe, però encara necessita sumar per a evitar un possible descens compensat per la situació de la Segona Divisió B.

A més, l’equip de Mikel Azparren té l’oportunitat de pressionar el Terrassa i al Vilafranca, que juguen diumenge a la tarda. És prevista una bona assistència d’aficionats andreuencs per donar suport a l’equip al Municipal Xevi Ramon.

Precedents

Els andreuencs van caure golejats (4-0) en la seva última visita a Vilassar de Mar la temporada 2004/2005. A la primera volta, els maresmencs van endur-se els tres punts del Narcís Sala (0-1). Des de la temporada 1997/1998, el Sant Andreu només ha pogut guanyar una vegada, la 00/01 per 1 a 3. A la resta de duels directes al Maresme, els locals han sumat cinc triomfs i un empat contra els quadribarrats.

Baixes

El Sant Andreu no té cap baixa confirmada, però si alguns jugadors que evolucionen de les lesions que han patit les últimes setmanes. Llamas, Luismi, Juanan i Carroza podrien entrar a la convocatòria. A més, Azparren recupera David López després d’haver complert un partit de sanció. Jorge Muñoz serà baixa per motius laborals, ja que es troba a l’estranger. La bona notícia és la recuperació de Joel, que ha rebut l’alta mèdica. Pel Vilassar, Roger Matamala estarà disponible després de perdre’s la jornada passada per acumulació de targetes. Tota plantilla anirà convocada a Vilassar.

UE VILASSAR DE MAR – UE SANT ANDREU

Competició: Jornada 36 de la Tercera Divisió (Grup V)
Horari: diumenge 30 d’abril, a les 12:00 hores
Estadi: Municipal Xevi Ramon
Arbitratge: David Garcia Rosell (del. Girona), assistit per Sergi Font Portell (Figueres) i Ricard Vidal Clermont (Granollers)
Seguiment:@uesantandreu i Ràdio Trinijove

Fotografia: Judit Andreu – UESA

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS