Partit atractiu al Municipal AISS

Sant Andreu i Sant Pere se citen al Municipal AISS en el partit de la jornada

El proper diumenge el Sant Andreu rebrà el Sant Pere. Les d’Aida Garcia volen seguir en la seva bona línea i sumar una nova victòria. Les andreuenques volen sumar els tres punts abans de marxar de l’aturada de la competició i agafar embrenzida de cara a les darreres jornades de lliga. El Sant Andreu és actualment cinquè classificat mentre que el Sant Pere ocupa la quarta posició, a tres punts de distància de les quadribarrades – i una jornada menys -. Amb tot, una victòria andreuenca igualaria a punts tots dos equips.

UE SANT ANDREU – FC SANT PERE

Competició: Jornada 26 de Preferent
Horari: Diumenge 09 d’abril a les 16:15h
Estadi: Municipal AISS

Fotografia: Pedro Salado – UESA

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS