Pescar punts a la riba de l’Ebre

El Sant Andreu viatja aquest diumenge a Ascó (12h) per a batre’s amb el conjunt tarragoní i pescar punts a la riba de l’Ebre. L’equip de Mikel Azparren vol continuar sent el millor de la segona volta i allargar la seva excel·lent ratxa contra un rival directe per la promoció i guanyar marge de cara a les darreres jornades.

El partit contra l’Ascó es presentava com una final pels andreuencs fa un mes. La bona dinàmica del Sant Andreu ha catapultat l’equip fins la quarta plaça, mentre que els asconencs travessen el seu pitjor moment pel que fa a resultats amb cinc jornades sense guanyar. En canvi, els quadribarrats només han perdut un partit en les darreres tretze jornades.

Malgrat tot, els tarragonins tenen l’oportunitat de trepitjar els talons dels quadribarrats en cas de victòria a casa seva, on només han cedit dues derrotes en tota la temporada. El Sant Andreu hi arriba per a defensar la plaça de privilegi, distanciar-se d’un rival directe i intentar assaltar ara la tercera posició que ocupa el Vilafranca. El marge d’error es redueix i el d’Ascó és probablement un partit que pot marcar la recta final.

Quatre punts separen els andreuencs dels asconencs. De ben segur que els locals serraran les dents per a intentar tombar el Sant Andreu i reenganxar-se a la lluita per la tercera i la quarta posició. Per la seva banda, el Terrassa (cinquè) tindrà un ull posat a Ascó. Els egarencs visiten el Júpiter i esperen poder acostar-se als andreuencs.

Precedents

Hi ha tres precedents entre ambdós equips. A la primera volta el Sant Andreu i l’Ascó van empatar al Narcís Sala (1-1). La temporada passada, els tarragonins van vèncer a l’estadi quadribarrat (0-1) i els andreuencs van guanyar a domicili (1-2). Per tant, tres partits amb un balanç d’una victòria, un empat i una derrota.

Baixes

El Sant Andreu té les baixes de Joel Armengol i Ton Alcover per lesió i els dubtes d’Aleix Dalmau i Robert Simón, que es recuperen de les seves respectives molèsties físiques. Azparren recupera Joan Noguera després que el central complís un partit de sanció. No hi ha sancionats per cap dels dos equips.

FC ASCÓ – UE SANT ANDREU

Competició: Jornada 32 de la Tercera Divisió (Grup V)
Horari: diumenge 2 d’abril, a les 12:00h
Estadi: Municipal d’Ascó
Arbitratge: Héctor Robas Bondia (del. Baix Llobregat), assistit per Sergio Alegre López (Lleida) i Salvador Morros Monge (Baix Llobregat)
Seguiment: @uesantandreu i Ràdio Trinijove

Fotografia: Judit Andreu – UESA

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS