Remuntada d’orgull (2-3)

El Sant Andreu va capgirar un 2-0 per endur-se el derbi barceloní

Gran victòria a base d’orgull de les noies d’Aida Garcia. El Sant Andreu va imposar-se per 2-3 a la Guineueta el passat diumenge després de capgirar un 2-0 en contra. Les quadribarrades, a base d’esforç i sacrifici van remuntar un 2-0 advers gràcies  a un doblet de Vila i un definitiu gol d’Adri.

L’escenari es complicava abans dels quinze minuts de partit quan ja la Guineueta dominava el marcador per un clar 2-0. Uns primers quinze minuts on el Sant Andreu va acabar estabornit a causa de la sortida fulgurant de les seves rivals, en lluita per la permanència. A mesura que els minuts passaven, el Sant Andreu va trobar el seu lloc sobre la gespa i Vila va aconseguir un doblet en dos minuts que va igualar el marcador. La segona meitat va ser un nou partit i les quadribarrades van acabar imposant el seu joc davant la Guineueta. La recompensa va arribar al 65 quan Adri posava el 2-3 que capgirava el marcador i que, a la postre, seria definitiu.

Les andreuenques, gràcies a aquesta victòria, es consoliden a la cinquena posició amb quaranta-cinc punts i la setmana que ve rebran el Sant Pere Pescador, equip que es troba a la quarta posició.

FITXA TÈCNICA

Guineueta: Maria del Carmen, Josefa, Claudia, Anna, Tamara, Georgina, Lidia, Veronica, Eva María, Vanesa

UE Sant Andreu: Aranzazu, Alba, Maria, Mariona, Gemma, Inés, Andrea, Sala,  Vila, Natalia, Labrador

Gols: Veronica (1-0, 9′), Josefa (2-0, 14′), Vila (2-1, 28′), Vila (2-2, 29′), Adri (2-3, 65′)

Més en

Les prèvies: Juvenil A, Sant Andreu Atlètic i Femení

Premsa23 de març de 2018

Agafar ritme de creuer

Premsa23 de març de 2018

Vine diumenge al partit de la Marató de TV3 al Narcís Sala

Premsa21 de març de 2018

Victòria contundent del Sant Andreu (4-1)

Premsa21 de març de 2018