Remuntada d’orgull (2-3)

El Sant Andreu va capgirar un 2-0 per endur-se el derbi barceloní

Gran victòria a base d’orgull de les noies d’Aida Garcia. El Sant Andreu va imposar-se per 2-3 a la Guineueta el passat diumenge després de capgirar un 2-0 en contra. Les quadribarrades, a base d’esforç i sacrifici van remuntar un 2-0 advers gràcies  a un doblet de Vila i un definitiu gol d’Adri.

L’escenari es complicava abans dels quinze minuts de partit quan ja la Guineueta dominava el marcador per un clar 2-0. Uns primers quinze minuts on el Sant Andreu va acabar estabornit a causa de la sortida fulgurant de les seves rivals, en lluita per la permanència. A mesura que els minuts passaven, el Sant Andreu va trobar el seu lloc sobre la gespa i Vila va aconseguir un doblet en dos minuts que va igualar el marcador. La segona meitat va ser un nou partit i les quadribarrades van acabar imposant el seu joc davant la Guineueta. La recompensa va arribar al 65 quan Adri posava el 2-3 que capgirava el marcador i que, a la postre, seria definitiu.

Les andreuenques, gràcies a aquesta victòria, es consoliden a la cinquena posició amb quaranta-cinc punts i la setmana que ve rebran el Sant Pere Pescador, equip que es troba a la quarta posició.

FITXA TÈCNICA

Guineueta: Maria del Carmen, Josefa, Claudia, Anna, Tamara, Georgina, Lidia, Veronica, Eva María, Vanesa

UE Sant Andreu: Aranzazu, Alba, Maria, Mariona, Gemma, Inés, Andrea, Sala,  Vila, Natalia, Labrador

Gols: Veronica (1-0, 9′), Josefa (2-0, 14′), Vila (2-1, 28′), Vila (2-2, 29′), Adri (2-3, 65′)

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS