Sant Andreu és de Divisió d’Honor! (1-1)

El Juvenil A va empatar al Narcís Sala contra el CD Ferriolense i va aconseguir la permanència a la Divisió d’Honor. Montejo va avançar l’equip de Josep Vicenç Mestre al primer minut, però Tovar va igualar pocs minuts després. Els andreuencs van perdonar ocasions clares i van acabar patint, però finalment van assegurar la cobejada plaça a la màxima categoria juvenil.

Nervis, tensió i final feliç. El Juvenil A en tenia prou amb un punt per a mantenir la categoria i el va sumar, no sense molt patiment. L’afició va respondre a la crida i el Narcís Sala va presentar una molt bona entrada per a donar suport a l’equip de Josep Vicenç Mestre, que es jugava tota la temporada en noranta minuts.

El partit no podia començar millor. No havia ni transcorregut un minut i els quadribarrats dominaven el marcador gràcies a una diana de Marc Montejo: pilota llarga per Dani Homet, cop amb l’esquena i Montejo superava la sortida de Jairo amb una vaselina (1′). Amb el Ferriolense tocat, Homet robava la cartera al porter i el seu xut picava contra el pal (13′).

El gol de Montejo va obrir el camí cap a la permanència.

El conjunt balear va reaccionar amb un golàs de Tovar des del mig del camp que va sorprendre Joan Fernández (15′). Una jugada aïllada, ja que els andreuencs van continuar atacant per a marcar el segon gol. Un xut de David Gómez per sobre del travesser (23′), una rematada d’Adrià Prado al primer pal que rebutjava el porter (31′) i una altra oportunitat de Montejo (36′) no acabaven en gol. A l’altra porteria, únicament un tir creuat de Raúl que sortia fora (35′).

Ja se sap que quan perdones ocasions acabes patint. A la represa, el Ferriolense va gaudir dels seus millors minuts, creant perill en transicions i aprofitant els nervis del Juvenil A. L’equip de Josep Vicenç Mestre va saber sobreposar-se en els seus pitjors minuts i amagar la pilota per calmar les aigües. Una rematada desviada de Tovar (60′) i un xut massa creuat de Latorre (67′) van ser les úniques oportunitats per ambdós equips.

S’acostava el final i els quadribarrats havien de resistir. Es van afegir gairebé deu minuts interminables i els nervis eren a flor de pell. El fantasma dels últims minuts va treure el cap en un gol anul·lat als mallorquins en temps afegit per fora de joc, després que Joan Fernández toqués el primer xut i l’esfèrica piqués al pal.

L’eufòria es va desfermar amb el xiulet final i el Juvenil A va poder celebrar la salvació a casa amb una afició que no va parar d’animar. Sant Andreu és de Divisió d’Honor!

FITXA TÈCNICA

Juvenil A (1): Fernández, Prado, Gómez, Almirall, Megía (Fabregat, 72′), Martínez, Reñé, Montejo (Ferrer, 89′), Vives (Ortega, 61′), Kiendrebeogo i Homet (Latorre, 53′).

CD Ferriolense (1): Jairo, Álex, Romero, Suasi, Pepi, Mauri (Borràs, 77′), Raúl (Aitor, 68′), Pedro (Jaime, 85′), Tovar, Jaime i Carlos.

Gols: 1-0 Montejo (1′), 1-1 Tovar (16′).

Àrbitre: Sr. Mena Gimeno, va amonestar Almirall, Vives i Fabregat pels locals i Mauri pels visitants.

Incidències: partit corresponent a la Jornada 30 de la Divisió d’Honor Juvenil (Grup III), disputat a l’estadi Narcís Sala.

Fotografies: Judit Andreu – UESA

RESUM DE BETEVÉ

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS