Seguir vives en la lluita

El Sant Andreu visita la Damm aquest dissabte (19:00h)

El conjunt que dirigirà Adrián Justicia, degut a la baixa de Yannick Llaugé,  té un desplaçament complicat per a aquesta jornada. Les quadribarrades visiten la Damm, terceres classificades i en plena lluita pel subcampionat de lliga. Les cerveseres, amb una breu història dins del futbol femení, volen afiançar-se com a conjunt revel·lació dels darrers anys. Les andreuenques però, sabedores del que tenen en joc, lluitaran fins al xiulet final per endur-se tres punts del Municipal Nou Taxonera. Una missió sens dubte complicada però amb el coratge que han demostrat darrerament les andreuenques, res sembla impossible.

 

DAMM – UE SANT ANDREU

Competició: Jornada 26 de Primera Divisió
Horari: Diumenge 29 d’abril a les 19:00h
Estadi: Mpal Nou Taxonera

Fotografia: Pedro Salado – UESA

Més en

Oriol Sans s’incorpora al primer equip

Premsa26 de juny de 2017

El Sant Andreu, a la Nit dels Campions

Premsa23 de juny de 2017

Dalmau, Maru i Arjona causen baixa

Premsa23 de juny de 2017

Acord de vinculació entre la UE Sant Andreu i l’EF Manu Lanzarote

Premsa22 de juny de 2017