Les quadribarrades visiten demà la Guineueta

El Sant Andreu disputarà demà la jornada 25 al Complex Esportiu de la Guineueta. El derbi barceloní arriba amb l’equip del Narcís Sala amb la permanència a la butxaca mentre que la Guineueta espera agafar el darrer tren que li permeti lluitar per la salvació. Actualment les quadribarrades ocupen el cinquè lloc de la taula classificatòria amb 42 punts mentre que la Guineueta  és penúltima amb tretze, a vuit de la salvació. D’aquesta manera, el partit posarà a prova l’ambició de les jugadores d’Aida Garcia un cop assolit l’objectiu inicial de la temporada que, a manca de sis jornades, ha quedat assolit. Ara, les andreuenques lluitaran per aconseguir la millor classificació possible començant pel partit de demà. No val a badar.

GUINEUETA –  UE SANT ANDREU

Competició: Jornada 25 de Preferent
Horari: Diumenge 2 d’ABRIL a les 12:00h
Estadi: Complex Esportiu de la Guineueta

Fotografia: Pedro Salado – UESA

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS