Una tornada a la feina exigent

L’Espanyol visita demà el Narcís Sala

El Sant Andreu té demà la visita d’un dels equips més complicats de la seva lliga, el RCD Espanyol. La visita coincideix amb un dels moments més crítics de l’equip quadribarrat que veu com mica en mica se li compliquen les opcions de permanència. Amb el bon record del partit de la primera volta, on l’Espanyol va haver de suar de valent per poder superar les andreuenques, l’equip de Yannick Llaugé afronta la primera de les sis finals que tenen d’aquí a final de temporada per assolir la permanència.

L’equip blanc-i-blau visitarà el Narcís Sala com a segones classificades, a nou del líder però amb la classificació per a la Copa Catalunya a la butxaca. Pel que fa el Sant Andreu, que acumula quatre derrotes consecutives, té la salvació a sis punts quan encara manquen 18 per acabar la competició. El partit es disputarà al Narcís Sala a partir de les 16:15h

UE Sant Andreu – RCD Espanyol

Competició: Jornada 25 de Primera Divisió
Horari: Diumenge 23 d’abril a les 16:15h
Estadi: Narcís Sala

Fotografia: Pedro Salado – UESA

 

 

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS