Victòria per consolidar-se a dalt (1-2)

El Sant Andreu va superar el Porqueres per 1-2

La tornada a la feina de les quadribarrades va resultar ser molt positiva. El passat diumenge, el Sant Andreu va imposar-se al Porqueres per 1-2 gràcies als gols de Vila, durant la primera meitat i d’Adri a les acaballes del partit que serviria per desfer l’empat aconseguit per Júlia Ballester, de penal. Després de realitzar un partit molt seriós en un dels camps més difícils de la categoria, les quadribarrades van sumar la quarta jornada sense perdre, havent-se endut deu dels darrers dotze punts disputats.

Amb aquesta victòria, el Sant Andreu es consolida en la cinquena posició a manca de tres jornades per finalitzar la competició de lliga, que donarà pas a la Copa Catalunya. Abans però, el Sant Andreu rebrà la propera setmana el Cerdanyola al Narcís Sala.

FITXA TÈCNICA

UE Porqueres: Marina, Anna, Tania, Laura, Fatou, Julia, Roos, Laura Merin, Laura Quesada, Claudia, Sandra

UE Sant Andreu: Ainara, Nuria, Maria, Mariona, Natalia, Tania, Andrea, Vila, Adri, Gemma

Gols: Vila (0-1, 11′), Júlia Ballester (1-1, 66′), Adri (1-2, 87′)

Foto: Pedro Salado/UESA

Més en

Començar amb bon peu

Premsa19 d'agost de 2017

[VÍDEO] Encara no ets soci del Sant Andreu?

Premsa16 d'agost de 2017

El CE Districte 030, batejat com a Sant Andreu Atlètic

Premsa14 d'agost de 2017

Bones sensacions de cara l’inici de la lliga (3-0)

Premsa14 d'agost de 2017