Victòria per consolidar-se a dalt (1-2)

El Sant Andreu va superar el Porqueres per 1-2

La tornada a la feina de les quadribarrades va resultar ser molt positiva. El passat diumenge, el Sant Andreu va imposar-se al Porqueres per 1-2 gràcies als gols de Vila, durant la primera meitat i d’Adri a les acaballes del partit que serviria per desfer l’empat aconseguit per Júlia Ballester, de penal. Després de realitzar un partit molt seriós en un dels camps més difícils de la categoria, les quadribarrades van sumar la quarta jornada sense perdre, havent-se endut deu dels darrers dotze punts disputats.

Amb aquesta victòria, el Sant Andreu es consolida en la cinquena posició a manca de tres jornades per finalitzar la competició de lliga, que donarà pas a la Copa Catalunya. Abans però, el Sant Andreu rebrà la propera setmana el Cerdanyola al Narcís Sala.

FITXA TÈCNICA

UE Porqueres: Marina, Anna, Tania, Laura, Fatou, Julia, Roos, Laura Merin, Laura Quesada, Claudia, Sandra

UE Sant Andreu: Ainara, Nuria, Maria, Mariona, Natalia, Tania, Andrea, Vila, Adri, Gemma

Gols: Vila (0-1, 11′), Júlia Ballester (1-1, 66′), Adri (1-2, 87′)

Foto: Pedro Salado/UESA

Més en

Sant Andreu 2017: l’any de les remuntades (2-3)

Premsa17 de desembre de 2017

Prèvia: Sant Gabriel ‘B’ – Sant Andreu

Premsa16 de desembre de 2017

Torrons sent segons?

Premsa16 de desembre de 2017

El Sant Andreu visita la Casa Asil un any més

Premsa15 de desembre de 2017