Victòria per consolidar-se a dalt (1-2)

El Sant Andreu va superar el Porqueres per 1-2

La tornada a la feina de les quadribarrades va resultar ser molt positiva. El passat diumenge, el Sant Andreu va imposar-se al Porqueres per 1-2 gràcies als gols de Vila, durant la primera meitat i d’Adri a les acaballes del partit que serviria per desfer l’empat aconseguit per Júlia Ballester, de penal. Després de realitzar un partit molt seriós en un dels camps més difícils de la categoria, les quadribarrades van sumar la quarta jornada sense perdre, havent-se endut deu dels darrers dotze punts disputats.

Amb aquesta victòria, el Sant Andreu es consolida en la cinquena posició a manca de tres jornades per finalitzar la competició de lliga, que donarà pas a la Copa Catalunya. Abans però, el Sant Andreu rebrà la propera setmana el Cerdanyola al Narcís Sala.

FITXA TÈCNICA

UE Porqueres: Marina, Anna, Tania, Laura, Fatou, Julia, Roos, Laura Merin, Laura Quesada, Claudia, Sandra

UE Sant Andreu: Ainara, Nuria, Maria, Mariona, Natalia, Tania, Andrea, Vila, Adri, Gemma

Gols: Vila (0-1, 11′), Júlia Ballester (1-1, 66′), Adri (1-2, 87′)

Foto: Pedro Salado/UESA

Més en

Oriol Sans s’incorpora al primer equip

Premsa26 de juny de 2017

El Sant Andreu, a la Nit dels Campions

Premsa23 de juny de 2017

Dalmau, Maru i Arjona causen baixa

Premsa23 de juny de 2017

Acord de vinculació entre la UE Sant Andreu i l’EF Manu Lanzarote

Premsa22 de juny de 2017