Campionat i ascens per al Districte 030

El CE Districte 030 s’ha proclamat camió del Grup IV de Tercera Catalana i ha ascendit a Segona Catalana. L’equip de Gerard Lucas ha golejat la UD La Llàntia a domicili amb un gol de Kevin, dos d’Obispo i dos de Dani Aznar. La derrota del CD Premià de Dalt ha servit el títol al filial del Sant Andreu a dues jornades pel final del campionat.

El filial andreuenc ha aconseguit l’objectiu que s’havia marcat a l’inici de la temporada, ascendir a Segona Catalana. L’equip de Gerard Lucas ha treballat durant tot l’any i ha obtingut el premi a una brillant temporada, amb 22 victòries, 6 empats i només 4 derrotes. A més, el Districte 030 ha sumat 115 gols, una xifra espectacular.

Els quadribarrats necessitaven guanyar i esperar la derrota del Premià de Dalt per ser campions i assegurar-se l’ascens, però, si no, depenien de sí mateixos la setmana vinent. Les dianes de Kevin i d’Obispo als primers minuts de l’encontre van aplanar el camí cap a la victòria. Un doblet de Dani Aznar sentenciava l’encontre i novament Obispo arrodonia la golejada en el tram final.

Resten dues jornades, però el filial andreuenc ja és campió perquè se li atorgaran automàticament els tres punts de l’últim partit contra el CF Pineda de Mar, que va retirar-se de la competició. A més, el filial té el gol average favorable contra el CF Argentona, l’únic equip que podria empatar-los a punts. La UD Mataronesa serà el darrer rival de la temporada la setmana vinent al Narcís Sala.

FITXA TÈCNICA

UD La Llàntia (1): Pico, Blasco, Adrià Artero (Xavier Arterto, 69′), Chamarro (Martin, 55′), García (León, 55′), Cámara, Vega (Cobo, 46′), Baldeh, Badjie, Dahbi i Cano.

CE Districte 030 (5): Marc Rey, Takanori Okai (Guillem La Rosa, 60′), Oriol Sans (Marcos Andrés, 69′), Xavier Fores, Ismael Sánchez, Adrià Adarve (Gorka Martínez, 60′), Antonio Valverde (Dani Pérez, 46′), Gabriel Adarve (Carles Mora, 69′), Sergio Damián Obispo, Dani Aznar i Kevin Carralero.

Gols: 0-1 Kevin (6′), 0-2 Obispo (9′), 0-3 Dani Aznar (44′), 0-4 Dani Aznar (46′), 1-4 Baldeh (56′), 1-5 Obispo (67′).

Àrbitre: Sr. Martin Torres (Granollers), va amonestar Dahbi (12′) i Artero (40′) pels locals i Gabriel Adarve (44′), Adrià Adarve (50′) i Martínez (80′) pels visitants.

Incidències: partit corresponent a la Jornada 32 de la Tercera Catalana (Grup IV), disputat a l’estadi Municipal La Llàntia.

Fotografies: CE Districte 030 – UESA

https://twitter.com/Cedistricte030/status/863734856831963137

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS