Crònica d’un descens anunciat (1-4)

El Sant Andreu, amb només deu jugadores, va caure derrotat contra el Cerdanyola per 1-4

El miracle no ha estat possible. El Sant Andreu va caure derrotat el passat diumenge per 1-4 davant el Cerdanyola del Vallès i va certificar així el seu descens a Segona Divisió. Les andreuenques, tot i avançar-se mitjançant un gol de Poquet al minut 10, van veure com les esperances s’esvaien ràpidament dos minuts després amb l’empat vallesà. Amb tot, les forces van minvar a partit del minut vint i això ho va aprofitar el Cerdanyola per posar el 1-2 abans del descans. A la represa, Mariona tornava a ampliar distàncies només un minut després de l’inici i segellava el seu hattrick. Miria, al minut 60 tancaria el marcador establint el definitiu 1-4. Amb només deu jugadores, el Sant Andreu va plantar cara però no va ser suficient per evitar un descens que arriba només una temporada després d’haver assolit l’ascens a Primera Divisió.

FITXA TÈCNICA

UE Sant Andreu: Ainara, Raquel, Parera, Julia, Marina, Claudia, Poquet, Malaguilla, Ariadna, Eva

Cerdanyola FC: Laia, Paula, Yael, Mabel, Naiara, Miriam, Sheila, Judit, Gemma, Miriam, Mariona

Gols: Poquet (1-0, 10′), Mariona (1-1, 12′), Mariona (1-2, 23′), Mariona (1-3, 41′), Miriam 1-4, 60′)

Més en

Valuosa victòria del Juvenil A (1-2)

Premsa11 de desembre de 2017

Les obres a la coberta de la tribuna, a partir de dijous

Premsa11 de desembre de 2017

El Juvenil A comença la segona volta

Premsa9 de desembre de 2017

El Sant Andreu aixeca el cap a Sabadell (0-1)

Premsa5 de desembre de 2017