Derrota contundent lluny de casa (5-1)

LES QUADRIBARRADES VAN CAURE PER 5-1 DAVANT EL TORTOSA-EBRE

El passat dissabte el Sant Andreu va visitar les Terres de l’Ebre i va caure derrotat per un contundent 5-1. Les d’Aida Garcia, sense res en joc, van enfrontar-se a un Tortosa-Ebre que havia de puntuar per assolir la permanència matemàtica i així ho va fer. Les locals van avançar-se en el primer minut de joc tot i que la reacció andreuenca no es va fer esperar gràcies al gol de Tania que igualava el partit en el minut 18. Amb tot, les locals tornarien a avançar-se tres minuts abans del descans gràcies a una bona rematada d’Alba.

Amb el marcador en contra i sense res en joc, el Sant Andreu va decidir no arriscar més del necessari per no patir lesions inoportunes que puguin afectar a la participació de la Copa Catalunya i va acabar cedint tres gols més que acabarien tancant una festa rodona per a l’equip local que, gràcies a la victòria, la temporada que ve tornarà a participar a la categoria de Preferent.

FITXA TÈCNICA

Femení Tortosa-Ebre: Carla, Julia, Nerea, Claudia, Alba, Cinta, Angels, Marco, Emma, Joana, Raquel

UE Sant Andreu: Ainara, Núria, Maria, Inés, Vila, Natalia, Adri, Tania, Andrea, Mariona, Gemma

Gols: Cinta (1-0, 1′), Tania (1-1, 18′), Alba (2-1, 42′), Angels (3-1, 55′), Joana (4-1, 72′), Joana (5-1, 75′)

Foto: Pedro Salado / UE Sant Andreu

Més en

Prèvia: Sant Gabriel ‘B’ – Sant Andreu

Premsa16 de desembre de 2017

Torrons sent segons?

Premsa16 de desembre de 2017

El Sant Andreu visita la Casa Asil un any més

Premsa15 de desembre de 2017

Prèvia: Juvenil A i Sant Andreu Atlètic

Premsa15 de desembre de 2017