Derrota contundent lluny de casa (5-1)

LES QUADRIBARRADES VAN CAURE PER 5-1 DAVANT EL TORTOSA-EBRE

El passat dissabte el Sant Andreu va visitar les Terres de l’Ebre i va caure derrotat per un contundent 5-1. Les d’Aida Garcia, sense res en joc, van enfrontar-se a un Tortosa-Ebre que havia de puntuar per assolir la permanència matemàtica i així ho va fer. Les locals van avançar-se en el primer minut de joc tot i que la reacció andreuenca no es va fer esperar gràcies al gol de Tania que igualava el partit en el minut 18. Amb tot, les locals tornarien a avançar-se tres minuts abans del descans gràcies a una bona rematada d’Alba.

Amb el marcador en contra i sense res en joc, el Sant Andreu va decidir no arriscar més del necessari per no patir lesions inoportunes que puguin afectar a la participació de la Copa Catalunya i va acabar cedint tres gols més que acabarien tancant una festa rodona per a l’equip local que, gràcies a la victòria, la temporada que ve tornarà a participar a la categoria de Preferent.

FITXA TÈCNICA

Femení Tortosa-Ebre: Carla, Julia, Nerea, Claudia, Alba, Cinta, Angels, Marco, Emma, Joana, Raquel

UE Sant Andreu: Ainara, Núria, Maria, Inés, Vila, Natalia, Adri, Tania, Andrea, Mariona, Gemma

Gols: Cinta (1-0, 1′), Tania (1-1, 18′), Alba (2-1, 42′), Angels (3-1, 55′), Joana (4-1, 72′), Joana (5-1, 75′)

Foto: Pedro Salado / UE Sant Andreu

Més en

Guerrero capitaneja la victòria (0-1)

Premsa20 de maig de 2018

L’hora de la veritat

Premsa18 de maig de 2018

Prèvia Sant Andreu Atlètic

Premsa18 de maig de 2018

Pantalla gegant per veure el partit d’anada a Els Catalanistes

Premsa17 de maig de 2018