Donar la cara no va ser suficient (3-1)

El juvenil va caure davant la Damm per 3-1 tot i realitzar un bon partit

El Sant Andreu va caure derrotat dissabte passat davant les terceres classificades, la Damm, per 3-1. El conjunt dirigit per Adrián Justicia, que debutava a la banqueta andreuenca en substitució de Yannik Llaugé, va donar la cara durant els vuitanta minuts per intentar puntuar però no va ser possible. Una bona Damm va superar les andreuenques per 3-1 tot i que el Sant Andreu va lluitar de valent per sumar uns punts vitals per la permanència. Amb tot, el Sant Andreu segueix ocupant zona de descens a Segona Divisió tot i començar guanyant gràcies a un gol de Marta Visa al minut 26 de partit. Amb 0-1 es va arribar al descans on el desgast físic a les andreuenques es va fer evident i va ser aprofitat per les locals, que només van necessitar vint minuts per capgirar el marcador i establir el definitiu 3-1.

FITXA TÈCNICA

CF DAMM: Montse, Carla, Candela, Marta, Blanca, Nicole, Andrea, Daniela, Aina, Maria, Meritxell

UE SANT ANDREU: Ainara, Raquel, Nadia, Laia, Marta, Visa, Claudia, Julia, Shaya, Luna, Eva

Gols: Visa (0-1, 26′), Cristina (1-1, 45′), Marta (2-1, 55′), Cristina (3-1, 64′)

Més en

Prèvia: Sant Gabriel ‘B’ – Sant Andreu

Premsa16 de desembre de 2017

Torrons sent segons?

Premsa16 de desembre de 2017

El Sant Andreu visita la Casa Asil un any més

Premsa15 de desembre de 2017

Prèvia: Juvenil A i Sant Andreu Atlètic

Premsa15 de desembre de 2017