El Cerdanyola supera el Sant Andreu per 0-2

Les vallesanes van ser superiors i van endur-se els tres punts

El Sant Andreu es va veure superat el passat diumenge pel Cerdanyola. El conjunt vallesà va vèncer per 0-2 i segueix situat a la zona alta de la lliga, en busca d’un possible ascens a Segona Divisió. El Sant Andreu, per la seva part, queda a la cinquena posició de lliga. Les andreuenques van aguantar el 0-0 fins que la central vallesana Nerea, establia el 0-1 al marcador del Narcís Sala a manca de cinc minuts per arribar al descans. A la represa, era Mònica que ampliava la distància quan corria el minut 52 de partit. Un resultat que, tot i les ocasions dels dos equips, resultaria ser definitiu i premiaria amb els tres punts les visitants. El Sant Andreu es desplaçarà a les Terres de l’Ebre  el proper dissabte i serà jutge de la zona de descens. Serà també, el darrer desplaçament de la lliga per a les andreuenques.

 

FITXA TÈCNICA

UE Sant Andreu: Aranzazu, Núria, María, Inés, Vila, Sala, Adri, Tania, Andrea, Mariona, Gemma

Cerdanyola FC: Nora, Andrea, Núria, Silvia, Ainhoa, Monica, Laura, Mabel, Nerea, Ainoha A., Elena

Gols: Nerea (0-1, 39′), Mònica (0-2, 52′)

Més en

Guerrero capitaneja la victòria (0-1)

Premsa20 de maig de 2018

L’hora de la veritat

Premsa18 de maig de 2018

Prèvia Sant Andreu Atlètic

Premsa18 de maig de 2018

Pantalla gegant per veure el partit d’anada a Els Catalanistes

Premsa17 de maig de 2018