El Cerdanyola supera el Sant Andreu per 0-2

Les vallesanes van ser superiors i van endur-se els tres punts

El Sant Andreu es va veure superat el passat diumenge pel Cerdanyola. El conjunt vallesà va vèncer per 0-2 i segueix situat a la zona alta de la lliga, en busca d’un possible ascens a Segona Divisió. El Sant Andreu, per la seva part, queda a la cinquena posició de lliga. Les andreuenques van aguantar el 0-0 fins que la central vallesana Nerea, establia el 0-1 al marcador del Narcís Sala a manca de cinc minuts per arribar al descans. A la represa, era Mònica que ampliava la distància quan corria el minut 52 de partit. Un resultat que, tot i les ocasions dels dos equips, resultaria ser definitiu i premiaria amb els tres punts les visitants. El Sant Andreu es desplaçarà a les Terres de l’Ebre  el proper dissabte i serà jutge de la zona de descens. Serà també, el darrer desplaçament de la lliga per a les andreuenques.

 

FITXA TÈCNICA

UE Sant Andreu: Aranzazu, Núria, María, Inés, Vila, Sala, Adri, Tania, Andrea, Mariona, Gemma

Cerdanyola FC: Nora, Andrea, Núria, Silvia, Ainhoa, Monica, Laura, Mabel, Nerea, Ainoha A., Elena

Gols: Nerea (0-1, 39′), Mònica (0-2, 52′)

Més en

Les prèvies: Juvenil A, Sant Andreu Atlètic i Femení

Premsa23 de març de 2018

Agafar ritme de creuer

Premsa23 de març de 2018

Vine diumenge al partit de la Marató de TV3 al Narcís Sala

Premsa21 de març de 2018

Victòria contundent del Sant Andreu (4-1)

Premsa21 de març de 2018