Final de lliga amarg (1-5)

Les quadribarrades tanquen la temporada amb una contundent derrota al Narcís Sala

El Sant Andreu va acomiadar-se de la temporada 2016/17 amb una derrota davant el campió de lliga, el Pardinyes, per 1-5. Les jugadores d’Aida Garcia, que no s’hi jugaven res, van notar la superioritat de l’equip de la Terra Ferma des de l’inici. En un partit amb anades i vingudes, Marta va posar el 0-1 favorable al Pardinyes a la mitja hora de joc. Amb aquest resultat, el partit marxaria al descans i a la represa, Vila establiria l’empat provisional. Un empat que només va romandre sis minuts al marcador, fins que les visitants, amb una diferència d’un minut, ampliarien distàncies fins a col·locar-se 1-3. Amb el pas dels minuts, el Sant Andreu semblava inofensiu en atac mentre que el Pardinyes dominava joc i resultat. A les acaballes del partit, dos gols gairebé seguits establien el definitiu 1-5 al marcador del Narcís Sala.

Aida Garcia va dirigir el seu darrer partit com a entrenadora

Qui també es va acomiadar del Narcís Sala van ser Aida Garcia i Sara Mérida. La fins llavors entrenadora i coordinadora del femení andreuenc va posar punt i final a les seves tasques al Narcís Sala després d’una temporada notable a la gespa però amb dificultats als despatxos. Sara Mérida, la seva segona i preparadora física de l’equip, també deixa la banqueta de l’estadi andreuenc.

FITXA TÈCNICA

UE Sant Andreu: Ainara, Andrea, Maria, Sala, Vila, Poza, Tania, Julia, Alba, Mariona, Gemma

CF Pardinyes: Tatiana, Alba, Iris, Marta G, Anna, Patri, Anna E, Gemma, Carla, Rebeca,  Rosa María

Gols: Marta (0-1, 29′), Vila (1-1, 61′), Anna (1-2, 67′), Mariona (1-3, 68′), Patricia (1-4, 84′), Mariona (1-5, 88′)

Més en

Les prèvies: Juvenil A, Sant Andreu Atlètic i Femení

Premsa23 de març de 2018

Agafar ritme de creuer

Premsa23 de març de 2018

Vine diumenge al partit de la Marató de TV3 al Narcís Sala

Premsa21 de març de 2018

Victòria contundent del Sant Andreu (4-1)

Premsa21 de març de 2018