Final de lliga amarg (1-5)

Les quadribarrades tanquen la temporada amb una contundent derrota al Narcís Sala

El Sant Andreu va acomiadar-se de la temporada 2016/17 amb una derrota davant el campió de lliga, el Pardinyes, per 1-5. Les jugadores d’Aida Garcia, que no s’hi jugaven res, van notar la superioritat de l’equip de la Terra Ferma des de l’inici. En un partit amb anades i vingudes, Marta va posar el 0-1 favorable al Pardinyes a la mitja hora de joc. Amb aquest resultat, el partit marxaria al descans i a la represa, Vila establiria l’empat provisional. Un empat que només va romandre sis minuts al marcador, fins que les visitants, amb una diferència d’un minut, ampliarien distàncies fins a col·locar-se 1-3. Amb el pas dels minuts, el Sant Andreu semblava inofensiu en atac mentre que el Pardinyes dominava joc i resultat. A les acaballes del partit, dos gols gairebé seguits establien el definitiu 1-5 al marcador del Narcís Sala.

Aida Garcia va dirigir el seu darrer partit com a entrenadora

Qui també es va acomiadar del Narcís Sala van ser Aida Garcia i Sara Mérida. La fins llavors entrenadora i coordinadora del femení andreuenc va posar punt i final a les seves tasques al Narcís Sala després d’una temporada notable a la gespa però amb dificultats als despatxos. Sara Mérida, la seva segona i preparadora física de l’equip, també deixa la banqueta de l’estadi andreuenc.

FITXA TÈCNICA

UE Sant Andreu: Ainara, Andrea, Maria, Sala, Vila, Poza, Tania, Julia, Alba, Mariona, Gemma

CF Pardinyes: Tatiana, Alba, Iris, Marta G, Anna, Patri, Anna E, Gemma, Carla, Rebeca,  Rosa María

Gols: Marta (0-1, 29′), Vila (1-1, 61′), Anna (1-2, 67′), Mariona (1-3, 68′), Patricia (1-4, 84′), Mariona (1-5, 88′)

Més en

Informació sobre els accessos de demà al Narcís Sala

Premsa26 de maig de 2018

El Sant Andreu Atlètic disputa l’últim duel de lliga

Premsa26 de maig de 2018

A rematar la feina

Premsa25 de maig de 2018

Carpa de venda d’entrades a Fabra i Puig, 1

Premsa24 de maig de 2018