El Sant Andreu afronta aquest diumenge (12h) el darrer partit de la lliga a la Pobla de Mafumet. L’equip de Mikel Azparren té una possibilitat matemàtica però remota de jugar la fase d’ascens: necessita golejar i que el Terrassa perdi a Cerdanyola per a eixugar una diferència de vuit gols. Tot i aquesta situació, els andreuencs competiran fins el xiulet final.

Només un miracle atorgaria la quarta plaça al Sant Andreu en la darrera jornada del campionat, però si no s’hi creu és impossible que es produeixi. L’equip de Mikel Azparren es desplaça a la Pobla de Mafumet conscient de les escasses possibilitats que existeixen, però disposat a oferir una última victòria a l’afició quadribarrada i a competir fins el final, com ha fet durant tota la temporada.

El rival, però, és dur. La Pobla de Mafumet ocupa la setena posició i només ha perdut un encontre dels darrers vint que ha jugat. Al Municipal només ha cedit una derrota contra el Peralada a l’inici del campionat, ha deixat la porteria a zero en setze jornades. Ha encaixat 35 gols en 21 partits i la golejada en contra més àmplia ha estat un 4-0 a Figueres.

Així doncs, el Sant Andreu no deixarà de ser fidel a l’estil que l’ha caracteritzat aquest any. Malgrat el cop dur de la setmana passada, l’equip de Mikel Azparren afrontarà el matx amb la màxima concentració a la recerca d’una victòria que tanqui una temporada a la lliga en què l’afició ha tornat a sentir-se orgullosa de lluir les quatre barres arreu de Catalunya.

Precedents

A la primera volta es va produir un empat al Narcís Sala (1-1). Abans, l’últim precedent és de la temporada 2007/2008. A la primera volta hi va haver un empat (1-1) a terres tarragonines i a la segona volta el Sant Andreu va aconseguir la victòria (3-1).

Baixes

El Sant Andreu no podrà comptar amb Llamas ni Ton Alcover. Ambdós han intentat recuperar-se per a poder jugar aquest encontre, però encara no estan disponibles. La Pobla de Mafumet té la baixa de Rodri per sanció, el màxim golejador de l’equip tarragoní aquesta temporada amb deu dianes.

CF POBLA DE MAFUMET – UE SANT ANDREU

Competició: Jornada 38 de la Tercera Divisió (Grup V)
Horari: diumenge 14 de maig, a les 12:00 hores
Estadi: Municipal Pobla de Mafumet
Arbitratge: Raúl Calle Martínez (del. Baix Llobregat), assistit per Salvador Lozano Rico (Baix Llobregat) i Rubén Serrano Moreno (Baix Llobregat)
Seguiment: @uesantandreu, Sant Andreu Ràdio i Ràdio Trinijove

Fotografia: Judit Andreu – UESA

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS