L’últim desplaçament ens porta a l’Ebre

El Sant Andreu visita aquesta tarda el Tortosa-Ebre (19:00h)

Les andreuenques, sense res en joc, visiten aquesta tarda el Tortosa-Ebre a partir de les 19h en el que serà el darrer desplaçament de la temporada regular. Les locals, que encara no tenen assolida la permanència a preferent, s’hi juguen molt més que les andreuenques, que ja acumulen jornades amb els deures fets. Les noies d’Aida Garcia ocupen des de fa setmanes la cinquena posició de la classificació i matemàticament ja no poden assolir la quarta mentre que sí que podrien caure a la sisena posició si no són capaces de sumar cap punt més i l’Atlètic Vilafranca suma tots els punts que li queden en joc. Per la seva banda, el Tortosa-Ebre necessita una victòria per assolir la permanència matemàtica.

TORTOSA-EBRE – UE SANT ANDREU

Competició: Jornada 29 de Preferent
Horari: Dissabte 06 de maig a les 19:00h
Estadi: Mpal Josep Otero

Fotografia: Pedro Salado – UESA

Més en

Avançament del partit contra el Terrassa FC

Premsa12 de març de 2018

El Sant Andreu Atlètic es retroba amb la victòria (3-0)

Premsa12 de març de 2018

Triomf per a somiar (0-2)

Premsa11 de març de 2018

El Juvenil A immers en una mala ratxa

Premsa10 de març de 2018