Nova oportunitat per al Sant Andreu

El Sant Andreu rep aquest diumenge (12:00h) el Figueres al Narcís Sala. L’equip de Mikel Azparren té una nova oportunitat per a guanyar i continuar immers en la lluita aferrissada per les places de promoció d’ascens. Els andreuencs intentaran assaltar les places de privilegi o bé arribar amb opcions a l’última jornada.

El Narcís Sala acollirà l’últim partit de la lliga aquesta temporada. El Sant Andreu vol oferir una nova victòria a l’afició després dels darrers dos empats, arribar amb opcions a l’última jornada i classificar-se per a jugar la promoció d’ascens. A l’estadi quadribarrat l’equip de Mikel Azparren ha sumat nou victòries, sis empats i tres derrotes.

L’onzena victòria a casa permetria tornar-se a situar provisionalment en zona de promoció, atès que el Terrassa juga a la tarda. Els andreuencs necessiten que els egarencs perdin el seu partit o bé que el Vilafranca no guanyi per tal d’arribar a la jornada decisiva a la ‘pole position’. Tot passa per derrotar el Figueres, que està virtualment salvat i que podrà jugar sense cap tipus de pressió.

Caldrà doncs que el Sant Andreu es retrobi amb el gol, atès que els últims dos partits no ha pogut perforar la porteria contrària. A nivell defensiu els quadribarrats es troben en la millor ratxa de la temporada amb quatre jornades consecutives sense haver encaixat cap gol. Els empordanesos només han guanyat un dels darrers cinc partits.

Precedents

A la primera volta el Figueres va guanyar el partit amb claredat (3-1). La temporada passada el Sant Andreu va sumar quatre punts de sis possibles contra els blanc-i-blaus: victòria al Narcís Sala (1-0) i empat a Vilatenim (2-2). Abans, el darrer precedent va ser la temporada 2006/2007 amb una victòria per la mínima (1-0) dels empordanesos al seu estadi.

Baixes

L’única baixa confirmada del Sant Andreu és la de Llamas per lesió. La resta de la plantilla està disponible, malgrat que alguns jugadors arrosseguen molèsties. El Figueres no podrà comptar amb Ferrón ni Masó, baixa per sanció.

UE SANT ANDREU – UE FIGUERES

Competició: Jornada 37 de la Tercera Divisió (Grup V)
Horari: diumenge 7 de maig, a les 12:00h
Estadi: Narcís Sala
Arbitratge: Víctor Manuel Sánchez Rico (del. Baix Llobregat), assisit per Joaquín García Hernández (Baix Llobregat) i Óscar Cubero Vidal (Baix Llobregat)
Seguiment: @uesantandreu, Sant Andreu Ràdio, Ràdio Trinijove i Betevé

Fotografia: Judit Andreu – UESA

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS