Acord de renovació amb Ton Alcover

La UE Sant Andreu i Ton Alcover han arribat a un acord de renovació per les dues pròximes temporades. Així doncs, el migcampista prioratí continuarà defensant la quadribarrada fins el juny del 2019.

Alcover va tornar al Narcís Sala l’estiu passat provinent del CE L’Hospitalet i compleix la seva segona etapa d’andreuenc. Anteriorment, havia disputat 68 partits les temporades 13/14 i 14/15. Aquesta temporada ha jugat 1.906 minuts repartits en vint-i-dos partits i ha anotat dos gols.

Així doncs, Ton Alcover és la segona renovació d’aquest estiu i continuarà sent una peça important al camp i al vestidor. L’entrega i el compromís se sumen a les seves bones condicions físiques i tècniques.

Fotografia: Ton Alcover i el director esportiu, Àlex Redondo. | UE Sant Andreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS