Acord de vinculació entre la UE Sant Andreu i l’EF Manu Lanzarote

La UE Sant Andreu i l’Escola de Futbol femení Manu Lanzarote han arribat a un acord perquè l’EF Manu Lanzarote sigui la responsable del futbol femení andreuenc durant la temporada 2017/2018. El Club està treballant per a tenir més equips de futbol base femenins i l’EF Manu Lanzarote és un referent importantíssim en aquest àmbit actualment a Catalunya.

Lanzarote, emblemàtic jugador andreuenc entre les temporades 2007/2008 i 2009/2010, estarà al capdavant de la secció per a ajudar a refer els equips femenins de la UE Sant Andreu i per a aconseguir, a llarg termini, una bona secció femenina i de base per a l’entitat.

A més, durant la temporada es duran a terme diverses activitats conjuntes entre la UE Sant Andreu i l’EF Manu Lanzarote, una escola que compta amb més de 180 jugadores i més de dotze equips femenins.

Si ets noia i t’agrada el futbol, no ho dubtis, contacta amb nosaltres i gaudeix del teu esport preferit a l’estadi Narcís Sala!

Més informació

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS