Arjona, ‘Jugador Destacat’ de Ràdio Marca

Adrià Arjona ha guanyat un dels premis ‘Jugador Destacat‘ que atorga Ràdio Marca Barcelona per la seva gran temporada com a jugador de la UE Sant Andreu. En els pròxims dies Arjona rebrà el guardó a la gala que organitza aquest mitjà de comunicació.

En aquesta categoria es trien onze futbolistes de Segona Divisió B (Grup III), Tercera Divisió (Grup V) i Primera Catalana. Juntament amb Arjona, tres futbolistes més de Tercera han guanyat el premi. Són Víctor Oribe (FC Vilafranca), David Corominas (CF Peralada) i Fernando Velillas (Terrassa FC).

Aquesta temporada Arjona ha disputat 2.894 minuts a la lliga repartits en trenta-set partits, trenta-tres com a titular. Ha estat el tercer golejador andreuenc amb sis dianes i el màxim assistent amb set passades de gol.

Enhorabona!

Més en

Carpa de venda d’entrades a Fabra i Puig, 1

Premsa24 de maig de 2018

Carroza: ‘Afrontem la tornada amb serietat i il·lusió’

Premsa24 de maig de 2018

Sancionen Mikel Azparren amb dos partits

Premsa24 de maig de 2018

El futbol base es mobilitza per animar el Sant Andreu

Premsa24 de maig de 2018