Arjona, ‘Jugador Destacat’ de Ràdio Marca

Adrià Arjona ha guanyat un dels premis ‘Jugador Destacat‘ que atorga Ràdio Marca Barcelona per la seva gran temporada com a jugador de la UE Sant Andreu. En els pròxims dies Arjona rebrà el guardó a la gala que organitza aquest mitjà de comunicació.

En aquesta categoria es trien onze futbolistes de Segona Divisió B (Grup III), Tercera Divisió (Grup V) i Primera Catalana. Juntament amb Arjona, tres futbolistes més de Tercera han guanyat el premi. Són Víctor Oribe (FC Vilafranca), David Corominas (CF Peralada) i Fernando Velillas (Terrassa FC).

Aquesta temporada Arjona ha disputat 2.894 minuts a la lliga repartits en trenta-set partits, trenta-tres com a titular. Ha estat el tercer golejador andreuenc amb sis dianes i el màxim assistent amb set passades de gol.

Enhorabona!

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS