Fes-te soci i viu la UE Sant Andreu!

La UE Sant Andreu ha preparat una campanya d’abonaments amb algunes novetats respecte de l’any passat. A continuació, us expliquem els fets més rellevants.

a) El Club aposta en ferm per a potenciar la grada d’animació. Enguany es crea el Carnet Grada Animació, que estarà ubicat al Gol Nord i que tindrà un cost de 30 euros (1,57€/partit). L’entrada serà pel carrer Santa Coloma.

b) Continuem pensant en les famílies. Es manté el Carnet Familiar pel mateix preu (100€), que inclou la parella i els menors de 17 anys dins un mateix domicili. Aquest carnet permetrà entrar a la grada d’animació i bé a General, però un cop a dins no serà possible canviar d’ubicació. L’entrada de General es farà sempre per la cantonada del carrer Virgili amb Pare Manyanet.

c) El Carnet Jovent per a menors d’edat es manté a 20 euros. Amb aquest abonament es podrà entrar a la grada d’animació o bé a General, sense la possibilitat de canviar la ubicació un cop dins del Narcís Sala. A més, si s’assisteix amb un adult de Tribuna, s’hi podrà accedir sense cost addicional.

d) El Carnet Adult també es manté a 70 euros. Permetrà entrar a la grada d’animació o bé a General, sense possibilitat de canviar d’ubicació.

e) El Carnet de Tribuna Coberta es rebaixa de 200 a 150 euros. Permetrà anar a la Tribuna, tenir un seient exclusiu i reservat i a més també es podria entrar a General en algun partit puntual. Si no hi ha cap imprevist, és previst que la nova coberta comenci a muntar-se al novembre i que l’obra duri dos mesos.

Els socis existents de l’1 al 14 de juliol podran demanar totes les modificacions que creguin oportunes. El dia 17 es cobraran els rebuts. Els carnets arribaran a les oficines de la UE Sant Andreu la setmana següent, entre el 24 i el 28 de juliol. Més endavant informarem de l’horari d’oficines d’aquest estiu.

Altres novetats

A més, la UE Sant Andreu crearà un equip humà dedicat exclusivament a la captació de socis. A tal efecte, es visitaran el màxim nombre de famílies del districte de Sant Andreu. Així mateix, el Club mantindrà reunions amb el comerç andreuenc de proximitat, tant amb l’Eix Comercial com amb el Sant Andreu Nord i l’Associació Onze de Setembre, per tal de fomentar l’assistència de tot el poble al Narcís Sala.

També es faran diverses promocions.

a) Cada soci que aconsegueixi dos socis més rebrà l’obsequi d’una bufanda exclusiva en dia de partit.

b) Si en porta cinc, a més de la bufanda rebrà una samarreta oficial.

c) Si en porta vuit, participarà de la Sant Andreu Experience. Serà una experiència única en què es podrà viure un partit del Sant Andreu de molt a prop. Des del moment que arriben els jugadors al Narcís Sala fins que marxen, passant per la gespa, el vestidor i la roda de premsa. També rebrà un lot amb una bufanda, dues samarretes, una samarreta de la Festa Major i un pin de plata.

Per últim, hi haurà un dia especial de promoció de la UE Sant Andreu i dels abonaments en un lloc emblemàtic del poble. Respecte d’aquesta iniciativa, s’informarà més endavant.

Per més informació i qualsevol dubte, us podeu dirigir o trucar a les oficines del Narcís Sala.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS