Jorge Muñoz penja les botes

Jorge Muñoz Souweine (Barcelona, 2 de juliol de 1992) s’ha retirat del futbol per motius laborals. El migcampista barceloní tanca al Sant Andreu, el club on ha jugat més temporades, la seva etapa com a futbolista. Les dues últimes temporades ha estat una peça clau al mig del camp andreuenc, un autèntic tot-terreny.

En la seva primera etapa al Sant Andreu la temporada 2012/2013, Jorge Muñoz va disputar 2.805 minuts repartits en trenta-cinc partits, tots com a titular, a Segona Divisió B i es va proclamar campió de la Copa Federació. Va arribar cedit per la UE Cornellà, on va formar-se com a futbolista, i abans de tornar al Narcís Sala l’estiu del 2015 va vestir les samarretes dels filials del Real Betis i del Valencia CF.

La seva entrega, qualitat i coratge, unides a un gen guanyador, l’han convertit en un futbolista molt valorat al Narcís Sala. Des de la UE Sant Andreu agraïm a Jorge Muñoz aquests anys de gran futbol i li desitgem molta sort en la seva nova etapa professional.

Fotografia: Jorge celebra, perseguit per Noguera, un dels seus últims gols. | Judit Andreu  – UESA

 

Més en

Oriol Sans s’incorpora al primer equip

Premsa26 de juny de 2017

El Sant Andreu, a la Nit dels Campions

Premsa23 de juny de 2017

Dalmau, Maru i Arjona causen baixa

Premsa23 de juny de 2017

Acord de vinculació entre la UE Sant Andreu i l’EF Manu Lanzarote

Premsa22 de juny de 2017