Jorge Muñoz penja les botes

Jorge Muñoz Souweine (Barcelona, 2 de juliol de 1992) s’ha retirat del futbol per motius laborals. El migcampista barceloní tanca al Sant Andreu, el club on ha jugat més temporades, la seva etapa com a futbolista. Les dues últimes temporades ha estat una peça clau al mig del camp andreuenc, un autèntic tot-terreny.

En la seva primera etapa al Sant Andreu la temporada 2012/2013, Jorge Muñoz va disputar 2.805 minuts repartits en trenta-cinc partits, tots com a titular, a Segona Divisió B i es va proclamar campió de la Copa Federació. Va arribar cedit per la UE Cornellà, on va formar-se com a futbolista, i abans de tornar al Narcís Sala l’estiu del 2015 va vestir les samarretes dels filials del Real Betis i del Valencia CF.

La seva entrega, qualitat i coratge, unides a un gen guanyador, l’han convertit en un futbolista molt valorat al Narcís Sala. Des de la UE Sant Andreu agraïm a Jorge Muñoz aquests anys de gran futbol i li desitgem molta sort en la seva nova etapa professional.

Fotografia: Jorge celebra, perseguit per Noguera, un dels seus últims gols. | Judit Andreu  – UESA

 

Més en

Vine diumenge al partit de la Marató de TV3 al Narcís Sala

Premsa21 de març de 2018

Victòria contundent del Sant Andreu (4-1)

Premsa21 de març de 2018

Victòria del Sant Andreu Atlètic i derrota del Juvenil A

Premsa20 de març de 2018

UE Sant Andreu, espai lliure de fum

Premsa19 de març de 2018