Josu Rodríguez torna al Sant Andreu

Josué Rodríguez, ‘Josu’ (Barcelona, 2 de febrer de 1990) torna a la UE Sant Andreu després de tres temporades. El davanter barceloní és el primer fitxatge del Sant Andreu 2016/2017 i ha signat contracte per una temporada.

El futbolista arriba després d’una temporada al FC Vilafranca, on ha estat un dels jugadors més destacats aquesta temporada. Abans també havia jugat al CE Júpiter, al CD Masnou i al Cerdanyola del Vallès FC, entre d’altres.

Josu és un extrem dretà hàbil, ràpid i amb olfacte golejador. En la seva anterior etapa al Sant Andreu va ser un jugador important per l’equip i estimat per l’afició. A més, va guanyar la Copa Federació la temporada 12/13.

Fotografia: Josu Rodríguez amb el director esportiu, Àlex Redondo. | UE Sant Andreu

Més en

UE Sant Andreu, espai lliure de fum

Premsa19 de març de 2018

Victòria per continuar mirant amunt (3-1)

Premsa18 de març de 2018

El Sant Andreu vol mirar amunt

Premsa17 de març de 2018

Les prèvies: Juvenil A, Sant Andreu Atlètic i Femení

Premsa16 de març de 2018