Josu Rodríguez torna al Sant Andreu

Josué Rodríguez, ‘Josu’ (Barcelona, 2 de febrer de 1990) torna a la UE Sant Andreu després de tres temporades. El davanter barceloní és el primer fitxatge del Sant Andreu 2016/2017 i ha signat contracte per una temporada.

El futbolista arriba després d’una temporada al FC Vilafranca, on ha estat un dels jugadors més destacats aquesta temporada. Abans també havia jugat al CE Júpiter, al CD Masnou i al Cerdanyola del Vallès FC, entre d’altres.

Josu és un extrem dretà hàbil, ràpid i amb olfacte golejador. En la seva anterior etapa al Sant Andreu va ser un jugador important per l’equip i estimat per l’afició. A més, va guanyar la Copa Federació la temporada 12/13.

Fotografia: Josu Rodríguez amb el director esportiu, Àlex Redondo. | UE Sant Andreu

Més en

[VÍDEO] Encara no ets soci del Sant Andreu?

Premsa16 d'agost de 2017

El CE Districte 030, batejat com a Sant Andreu Atlètic

Premsa14 d'agost de 2017

Bones sensacions de cara l’inici de la lliga (3-0)

Premsa14 d'agost de 2017

Últim test abans del debut

Premsa12 d'agost de 2017