La UE Sant Andreu i l’EF Manu Lanzarote, presents a l’acte de promoció del futbol femení

La UE Sant Andreu i l’EF Manu Lanzarote van ser presents a l’acte de promoció del futbol femení #Orgullosa, organitzat per la Federació Catalana de Futbol. El directiu Xavi Casas, la capitana Mariona Masferrer i Manu Lanzarote van representar ambdues entitats.

A l’acte es van presentar els objectius del futbol femení, el pressupost que té –tres milions d’euros– i una campanya per a fomentar-lo a escala econòmica, esportiva, de formació i de qualificació. A més dels dirigents de la FCF, també van assistir-hi la presidenta del Parlament de Catalunya, Carme Forcadell, i la consellera i de Presidència de la Generalitat, Neus Munté.

A més, la FCF ha creat una web dedicada exclusivament al futbol femení. La UE Sant Andreu celebra que es vulgui donar un impuls a la difusió de l’esport femení amb la creació d’aquest espai.

 

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS