Oriol Sans s’incorpora al primer equip

El migcampista Oriol Sans (Barcelona, 3 de gener de 1990) s’incorpora al primer equip de la UE Sant Andreu. Sans ha disputat enguany 33 partits amb el filial andreuenc, el Districte 030, i ha signat contracte per una temporada.

Es tracta d’un migcentre organitzador, amb bona visió de joc, una gran capacitat defensiva i molt bon joc aeri. La direcció esportiva està convençuda que s’adaptarà ràpidament a la categoria perquè la temporada passada entrenava puntualment cada setmana sota les ordres de Mikel Azparren, i a més va debutar a Tercera Divisió abans d’allunyar-se’n per motius personals.

Sans s’ha format a les categories inferiors del Júpiter i de l’Espanyol. Com a juvenil va jugar amb l’equip blanc-i-blau i amb el Badalona. Posteriorment ha passat per l’Olesa, el Gramenet i l’Arrabal.

Fotografia: Sans amb el director esportiu, Àlex Redondo. | UE Sant Andreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS