Acord de renovació amb Dani Guerrero

La UE Sant Andreu i Dani Guerrero han arribat a un acord de renovació fins el juny del 2018. Així doncs, el capità andreuenc complirà la seva tercera temporada al Narcís Sala.

Migcampista de tall defensiu, Guerrero destaca per la seva bona col·locació, la seva contundència i pel seu lideratge dins i fora del camp. És una peça clau per a Mikel Azparren i un jugador respectat i valorat dins i fora del vestidor.

Guerrero seguirà aportant la seva àmplia experiència al Sant Andreu. Aquesta temporada ha disputat un total de 2.146 minuts repartits entre trenta partits, vint-i-cinc d’aquests com a titular. La campanya anterior també va tenir molts minuts (vint-i-sis encontres) fins que una lesió el va apartar del tram final del campionat.

Fotografia: Dani Guerrero| UE Sant Andreu

Més en

La UE Sant Andreu, davant el primer d’octubre

Premsa20 de setembre de 2017

Bona estrena del Femení (3-2)

Premsa19 de setembre de 2017

Empat del Juvenil A, derrota del filial

Premsa19 de setembre de 2017

David López té la recepta (0-1)

Premsa18 de setembre de 2017