Comença una temporada il·lusionant

La UE Sant Andreu va fer ahir la seva presentació al Narcís Sala. Els futbolistes del primer equip van saltar a la gespa un per un, acompanyats del cos tècnic i de la directiva, i es van fer les fotografies oficials. Després, els parlaments. Dani Guerrero i Mikel Azparren, capità i entrenador, van prometre treball i compromís en una nova temporada que il·lusiona l’afició andreuenca.

Plantilla UE Sant Andreu 17/18.

El director esportiu, Àlex Redondo, va destacar el pas endavant que ha fet la plantilla. El president, Manuel Camino, va fer un discurs dirigit als jugadors per a demanar-los la màxima implicació i professionalitat per a defensar les quatre barres. Els futbolistes també van intervenir per a comprometre’s a treballar pels objectius del club. Finalment, el vice-president de la Federació Catalana de Futbol Juanjo Isern va desitjar una bona temporada al Sant Andreu.

VII Memorial Narcís Sala

El CF Peralada-Girona B es va endur el trofeu com a primer classificat després de derrotar el Sant Andreu en el primer partit (0-1) amb un gol de Javi Sánchez a la mitja hora de partit. En el segon encontre, els gironins van empatar a zero amb la UE Vilassar de Mar i es van imposar a la tanda de penals. En el tercer enfrontament, el Sant Andreu va guanyar contra el Vilassar de Mar amb un gol de Dani Guerrero (17′). D’aquesta manera, el Sant Andreu va ser segon i els vilassarencs tercers.

Els tres capitans recullen els trofeus.

VÍDEOS DE BETEVÉ

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS