El Sant Andreu comença a rodar

Fa escassament 2 mesos que la temporada 2016/2017 va acabar, però Mikel Azparren i el seu equip ja s’han posat mans a l’obra i aquesta tarda han realitzat el primer entrenament de la campanya 2017/2018.

Aquesta serà la segona temporada de Mikel Azparren i el seu cos tècnic al capdavant del primer equip. Durant l’estiu el staff tècnic juntament amb la direcció esportiva, encapçalada per Àlex Redondo, han treballat durament per confeccionar la plantilla.

El primer entrenament ha comptat amb nou cares noves, tres jugadors que estaven al juvenil la temporada passada i que formaran part de l’equip de Mikel Azparren, Sergi Almirall, Marc Montejo i Seydou Kiendrebeogo, i els sis fitxatges que s’han realitzat que són Josu Rodríguez, Óscar Muñoz, Alfred Planas, Oriol Sans, Elhadji Baldeh i Mamadou Kandeh ‘Kuku’. Aquestes dues últimes incorporacions s’han oficialitzat aquest matí.

L’entrenament ha començat amb una xerrada de Mikel Azparren als jugadors i posteriorment tota una sèrie d’exercicis per recuperar la forma física com més aviat millor. L’equip ha d’agafar rodatge durant el mes de preparació que els ve, en la qual comptaran amb diversos partits de pretemporada, abans de l’inici del campionat de lliga dintre d’aquí a un mes.

Fotografies: UE Sant Andreu

VÍDEO BTV

Més en

Derrota del Juvenil A (2-4)

Premsa10 de desembre de 2018

Nou empat, amb gols, al derbi (1-1)

Premsa9 de desembre de 2018

La UE Sant Andreu visita el vaixell de Proactiva Open Arms

Premsa8 de desembre de 2018

Un derbi per a redimir-se a la lliga

Premsa8 de desembre de 2018