Elhadji, més pólvora per l’atac del Sant Andreu

Elhadji Baldeh (Mataró, 2 d’agost de 1990) s’incorpora a la UE Sant Andreu i ha signat el contracte per una temporada.

El davanter mataroní arriba provinent del Cerdanyola del Vallès FC en què, en la darrera temporada ha marcat setze gols, cap d’ells de penal, i ha estat el tercer màxim golejador del grup cinquè de la Tercera Divisió. Només l’han superat en nombre de dianes Aday Benítez, que també ha perforat setze cops la porteria contrària, però ha disputat dos encontres menys de lliga que Elhadji, i Marc Mas, amb trenta.

Elhadji és un jugador contrastat a la Tercera Divisió. Hi ha disputat vuit temporades, cinc de les quals al CE Júpiter, una al FC Martinenc, una a l’AE Prat i la darrera campaya al Cerdanyola. El davanter aportarà al Sant Andreu olfacte golejador, bon joc aeri, gràcies als seus 1,94 metres d’alçada i experiència a l’atac andreuenc.

Fotografia: Elhadji Baldeh amb el gerent, Albert Trillo. | UE Sant Andreu

Més en

Apunta’t al Campus de Nadal del Sant Andreu!

Premsa22 de novembre de 2017

El Sant Andreu cau a l’Estartit (1-0)

Premsa21 de novembre de 2017

Derrotes del Juvenil A i del Sant Andreu Atlètic

Premsa20 de novembre de 2017

La Junta General d’Accionistes, el 20 de desembre

Premsa20 de novembre de 2017