Elhadji, més pólvora per l’atac del Sant Andreu

Elhadji Baldeh (Mataró, 8 de febrer de 1990) s’incorpora a la UE Sant Andreu i ha signat el contracte per una temporada.

El davanter mataroní arriba provinent del Cerdanyola del Vallès FC en què, en la darrera temporada ha marcat setze gols, cap d’ells de penal, i ha estat el tercer màxim golejador del grup cinquè de la Tercera Divisió. Només l’han superat en nombre de dianes Aday Benítez, que també ha perforat setze cops la porteria contrària, però ha disputat dos encontres menys de lliga que Elhadji, i Marc Mas, amb trenta.

Elhadji és un jugador contrastat a la Tercera Divisió. Hi ha disputat vuit temporades, cinc de les quals al CE Júpiter, una al FC Martinenc, una a l’AE Prat i la darrera campaya al Cerdanyola. El davanter aportarà al Sant Andreu olfacte golejador, bon joc aeri, gràcies als seus 1,94 metres d’alçada i experiència a l’atac andreuenc.

Fotografia: Elhadji Baldeh amb el gerent, Albert Trillo. | UE Sant Andreu

Més en

Apunts sobre el calendari d’enguany

Premsa26 de juliol de 2017

Comença una temporada il·lusionant

Premsa26 de juliol de 2017

Les oficines estaran tancades fins al 15 d’agost

Premsa24 de juliol de 2017

Presentades les noves samarretes

Premsa19 de juliol de 2017