Estrena amb mal regust de boca (0-1)

El Sant Andreu s’ha enfrontat al Cornellà en la primera ronda de la Copa Catalunya i ha perdut per la mínima (0-1). Els homes de Mikel Azparren han estat competitius i no s’ha plasmat sobre el terreny de joc la diferència de categoria entre l’equip quadribarrat, Tercera Divisió, i els visitants, Segona Divisió B. El gol de Sascha, en el minut 16, ha estat l’únic moviment en el marcador i amb aquest resultat s’ha arribat al final del duel.

La pretemporada tot just fa quinze dies que va començar, però ja hi ha hagut el primer encontre oficial pel Sant Andreu, en aquest cas el duel de Copa Catalunya enfront del Cornellà. L’equip de Mikel Azparren només havia disputat partits amistosos en el VII Memorial Narcís Sala, contra el CF Peralada-Girona B i la UE Vilassar de Mar. Per tant el to físic dels jugadors encara no és l’òptim, tot i que el Sant Andreu ha plantat cara el Cornellà, un conjunt que milita en una divisió superior.

El partit ha començat amb uns primers minuts de tempteig entre els dos equips. El primer a aproximar-se a la porteria rival ha estat el Cornellà, mitjançant una jugada enrevessada en un córner, en el qual un jugador visitant ha estat incapaç d’engaltar una bola franca dins l’àrea petita (5′). La resposta quadribarrada no s’ha fet esperar i Luismi ha provat de sorprendre Craviotto amb un cop de cap que ha sortit desviat (7′).

Planas ha creat perill i ha desequilibrat amb les seves accions.

Posteriorment l’equip visitant ha pres el domini del partit, ajudat per la imprecisió en les passades entre els jugadors andreuencs quan estaven a camp contrari. Sascha, anticipant-se en una centrada lateral, ha rematat de cap i ha batut Segovia (16′). El Sant Andreu ha quedat estabornit i podria haver encaixat el segon gol a càrrec d’un xut de Pep des de dins l’àrea, que Segovia ha aturat (30′).

En el minut 35 s’ha viscut la jugada desgraciada del duel. En una falta lateral favorable al Sant Andreu han xocat Noguera i Craviotto i tots dos han hagut de ser substituïts. El central andreuenc ha rebut un fort cop tant al front com al nas.

En els darrers instants de la primera meitat el Sant Andreu ha apretat i ha disposat de dues ocasions per empatar. La primera ha estat per Josu que no ha pogut controlar l’esfèrica dins l’àrea, quan estava en una bona posició per finalitzar, en l’altra aproximació Óscar Muñoz ha fet una bona jugada individual, li ha cedit la pilota a Luismi, però el mitjapunta quadribarrat ha xutat molt desviat. Per últim ha estat el Cornellà qui ha assestat el darrer cop. Enric ha estat a punt d’aprofitar una indecisió defensiva, però el seu xut no ha sigut gol.

Óscar Muñoz ha debutat completant tot el partit.

La segona part ha començat amb un ritme baix, sense ocasions clares de cap dels dos equips. A partir del minut 60 hi ha hagut un reguitzell de canvis que han dinamitzat el duel. Guerrero ha disposat de l’ocasió més clara per empatar el partit (62′), però la seva rematada de cap en una falta lateral ha sortit fregant el pal.

El Sant Andreu no s’ha rendit i ha seguit insistint. Josu ha estat un dels homes més actius de Mikel Azparren. Precisament ell ha estat objecte d’un penal que l’àrbitre no ha xiulat, després que Montejo hagués estat a punt de caçar un refús del porter visitant (78′).

Amb l’equip quadribarrat bolcat a l’atac, el Cornellà ha disposat d’una ocasió molt clara per sentenciar el matx. Enric s’ha plantat sol davant Segovia i el seu xut s’ha estavellat al pal (85′). En els últims minuts el Sant Andreu ha intentat empatar, més amb el cor que amb el cap, però el resultat no s’ha mogut.  La derrota per 0-1 significa l’eliminació dels andreuencs de la Copa Catalunya Absoluta.

FITXA TÈCNICA 

Sant Andreu (0): Segovia, Llamas (Almirall, 85′), Carroza, Noguera (Juanma, 38′), Juanan (Montejo, 73′), Guerrero (Oriol Sans, 72′), Joel, Alfred (Badre, 85′), Josu, Luismi (Méndez, 51′) i Óscar Muñoz.

Cornellà (1): Craviotto (Ramon, 38′), Montoro (Gómez, 58′), Edgar, Maureta (Borja, 58′), Valentín, Fall (Ricard, 68′), Cortes (Batista, 73′), Pep (Borja, 58′), Marc Caballé, Enric i Sascha (Gibert, 72′).

Gol: 0-1 Sascha (16′).

Àrbitre: Sr. Brull Acerete (del. Girona) ha amonestat Guerrero (54′), Oriol Sans (79′) i Almirall (92′) pels locals i Fall (61′), Ricard (75′), Gómez (82′) i Borja (91′) pels visitants.

Incidències: partit corresponent a la rimera ronda de la Copa Catalunya Absoluta, disputat al Narcís Sala.

Fotografies: Judit Andreu – UESA

RESUM DE BETEVÉ

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS