Presentades les noves samarretes

Ahir la UE Sant Andreu va presentar les noves samarretes, fabricades per Base Benito Sports Maquinista. L’acte, dirigit pel directiu Jesús Manzano, va ser un èxit d’assistència, va comptar amb el suport dels jugadors del primer equip i va omplir l’auditori del Centre Cultural Els Catalanistes. El president de l’entitat, Daniel Gasparín, va ser l’encarregat de donar la benvinguda al públic.

A continuació van pujar a l’escenari el soci número 1 del Club, Joan Antoni Audet, i el president, Manuel Camino, per a pronunciar uns breus discursos. També s’hi van sumar Àlex Redondo (director esportiu), Mikel Azparren (entrenador del primer equip), Roger Graells (cap de premsa) i Roger Giménez (dissenyador de la samarreta).

Joan Antoni Audet, soci nº1 de la UE Sant Andreu.

Tot seguit, es va emetre un vídeo que recollia samarretes històriques del club que mostra l’evolució que han tingut les equipacions al llarg dels anys.

El futbolista Alberto Carroza va sortir a l’escenari per a acomiadar simbòlicament la samarreta de les últimes temporades, i a continuació els jugadors José Manuel Segovia, Ton Alcover i Dani Guerrero van enfundar-se les noves equipacions.

Giménez va explicar el disseny de les noves samarretes, amb les quatre barres desplaçades al costat esquerre i la històrica cúpula de la parròquia de Sant Andreu de Palomar difuminada a la dreta. Segons que va explicar el dissenyador, les equipacions pretenen transmetre els valors de catalanitat, poble i la tolerància i el respecte envers tot i tothom.

Abans d’acabar amb una actuació musical, Redondo i Azparren van respondre preguntes relacionades amb l’inici de la nova temporada, la confecció de la plantilla i els objectius del Sant Andreu. L’acte el va cloure Camino, que va sorprendre cridant els jugadors perquè pugessin a l’escenari i cantessin l’himne andreuenc.

Finalment, els assistents van poder conversar sobre les seves impressions de l’acte i de les noves samarretes en un aperitiu. Gràcies per la vostra assistència!

Camino amb els responsables de Base Benito Sports La Maquinista.

Fotografies: Judit Andreu – UESA

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS