Primer compromís oficial

El Sant Andreu disputa demà el primer compromís oficial de la temporada (20h). L’equip de Mikel Azparren rep la UE Cornellà al Narcís Sala en la primera ronda de la Copa Catalunya absoluta. En cas de victòria, la segona eliminatòria seria contra el Lleida Esportiu o bé contra el Cerdanyola. L’entrada per aquest partit és lliure.

La Copa Catalunya entra en escena. Dues setmanes després de tornar als entrenaments, el Sant Andreu juga aquest diumenge el primer partit oficial de la temporada contra la UE Cornellà, un rival de categoria superior. Una situació idèntica a la temporada passada, quan L’Hospitalet arribava al Narcís Sala i queia derrotat pels andreuencs amb un gol de Carroza.

El Sant Andreu va jugar dimarts el VII Memorial Narcís Sala en un triangular contra el Peralada-Girona B i el Vilassar de Mar. L’equip de Mikel Azparren va jugar dues parts de 45 minuts, va perdre el primer partit i va guanyar el segon. Per la seva banda, el Cornellà ha disputat dos amistosos els darrers dies. S’han saldat amb un empat a zero contra el Reus ‘B’ i una derrota contra el Prat (0-2).

Aquest encontre arriba, doncs, després de pocs entrenaments i moltes rotacions en el primer test de la pretemporada. Els futbolistes arribats aquest estiu podrien debutar oficialment amb la quadribarrada. Cal recordar que el guanyador s’enfrontarà al Cerdanyola del Vallès o bé al Lleida Esportiu.

Pel que fa a les baixes, el Sant Andreu no podrà comptar amb David López, Ton Alcover, Kuku ni Elhadji a causa de les molèsties que arrosseguen. Tota la plantilla està convocada. El Cornellà té tots els jugadors disponibles.

UE SANT ANDREU – UE CORNELLÀ

Competició: primera ronda de la Copa Catalunya absoluta
Horari: diumenge 30 de juliol, a les 20h
Estadi: Narcís Sala
Àrbitre: Gerard Brull Acerete (del. Girona)
Seguiment: @uesantandreu i UE Cornellà TV (streaming)

Fotografia: Luismi, en una acció en el partit de presentació. | Judit Andreu – UESA

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS