Alberto García torna cedit una temporada

L’ex-andreuenc Alberto García torna al Sant Andreu cedit una temporada pel Málaga CF. García va marxar la temporada passada al Juvenil A de l’equip malagueny, on ha guanyat el títol de la Divisió d’Honor i ha disputat minuts a la Copa del Rei juvenil.

García (Barcelona, 11 de setembre de 1998) va debutar amb el primer equip al final de la temporada 2015/2016. Va jugar quatre partits i va anotar dos gols, demostrant les seves qualitats i la seva arribada a l’àrea.

És un migcampista que pot jugar en totes les posicions de la zona d’atac, amb una bona tècnica individual, arribada a l’àrea i amb un xut potent des de la llarga distància.

Fotografia: Aberto amb el director esportiu, Àlex Redondo. | UE Sant Andreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS