Bones sensacions de cara l’inici de la lliga (3-0)

La UE Sant Andreu ha superat per 3-0 a la FE Grama en l’últim partit amistós de la pretemporada. Els andreuencs s’han imposat amb dos gols d’Alfred (36′ i 53′) i un de Josu (74′) i han mostrat una bona solidesa defensiva, ja que el porter quadribarrat, Segovia, no ha hagut d’actuar gaire durant tot el duel. Amb aquesta victòria l’equip arriba a l’inici de la lliga amb bones sensacions.

Després d’una pretemporada en la qual el Sant Andreu ha quedat segon en el VII Memorial Narcís Sala, amb una victòria i una derrota, l’eliminació tant en la Copa Catalunya Absoluta enfront de la UE Cornellà com del Torneig dels Històrics, i l’empat a 0 contra el Granollers, s’arribava a l’últim duel en el qual l’oponent era la Fundació Grama.

El partit ha començat amb un ritme pausat en què cap dels dos equips ha inquietat la porteria contrària. La primera aproximació amb cert perill ha estat a càrrec d’Oriol Sans, que ha provat de sorprendre amb un potent xut, amb la cama esquerra, des de fora l’àrea que ha fet lluir-se el porter visitant Toni (23′). Els andreuencs a poc a poc han anat fent-se amo i senyors del duel i han seguit rondant l’àrea rival. La següent ocasió ha sigut per Óscar Muñoz, que ha rebut una centrada de Juanan, i el seu xut creuat ha sortit fregant el pal (34′).

Tan sols 2 minuts més tard ha arribat el gol d’Alfred que obria la llauna (36′). El jugador andreuenc ha caçat un refús de la defensa de la Grama a la frontal de l’àrea i ho ha aprofitat per marcar amb un gran xut. Amb el resultat d’1-0 pel Sant Andreu s’ha arribat al descans.

Alfred Planas en una acció durant el partit. | Judit Andreu – UESA

A la segona meitat l’equip de Mikel Azparren ha sortit endollat des de l’inici a la recerca del segon gol. Primer ho ha provat Josu amb una rematada que el porter rival ha aconseguit desviar a córner amb la punta dels dits (52′). Instants més tard Alfred ha aprofitat una gran assistència d’Óscar Muñoz per rematar des de dins l’àrea petita i convertir-se així en el bigolejador del partit (53′).

La Grama, molt tímida en fase ofensiva, mitjançant Marc ha intentat sorprendre Segovia amb un xut des del mig del camp que ha marxat desviat (57′). Josu ha posat la cirereta al pastís aprofitant una bola aèria, que venia rebotada d’un defensor, i des de dins l’àrea, sense deixar que l’esfèric impactés en el terra, ha marcat (74′). L’equip rival ho ha intentat per últim cop amb un llançament de falta des de la frontal, però la rematada de Juan Cruz ha anat fora per poc (82′). Al final, victòria del Sant Andreu, en l’últim duel de la pretemporada, abans de l’inici de lliga enfront del FC Santboià que es disputarà en el Narcís Sala el pròxim diumenge.

Els nous carnets de soci es podran recollir a partir d’aquest dimecres 16 d’agost a les oficines del club, ja que aquell dia reobren i seguiran l’horari habitual de la temporada passada. També es podrà anar a buscar-los el mateix dia de partit de l’inici del campionat domèstic.

Fotografies: Judit Andreu – UESA

RODA DE PREMSA MIKEL AZPARREN

RESUM BETEVÉ 

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS