El Sant Andreu s’enfrontarà al FC Santboià aquest diumenge (20:00h) en el Narcís Sala en l’estrena de la lliga 2017/2018. S’inicia una temporada il·lusionant i el primer rival és un retornat a la categoria després d’haver estat tres temporades a Primera Catalana. Una victòria dels andreuencs serviria per començar amb bon peu el campionat domèstic. 

Després d’haver disputat una pretemporada en la qual les sensacions han anat de menys a més, arriba el moment on es juguen les garrofes, la lliga. El grup cinquè de Tercera Divisió d’enguany es preveu que serà una competició amb molta igualtat entre els equips i que cada punt s’haurà de suar de valent. L’equip de Mikel Azparren vol oferir la primera victòria a l’afició i començar a construir el Narcís Sala com el fortí andreuenc.

El rival, el Santboià, és un retornat a la categoria, després d’haver aconseguit l’ascens a Tercera la campanya passada proclamant-se campió del Grup II de Primera Catalana. Està dirigit per un vell conegut de la parròquia quadribarrada, Piti Belmonte. És un conjunt que ha mantingut la columna vertebral de l’equip vencedor de la temporada passada i que ha incorporat peces amb experiència a Tercera.

Així doncs el Sant Andreu inicia el seu camí enfront d’un rival complicat, però amb ganes de retrobar-se al més aviat possible amb el bon joc desplegat i amb les victòries obtingudes durant la temporada passada.

PRECEDENTS

Ja fa 7 temporades que el Sant Andreu i el Santboià no s’enfrontaven en un duel de lliga. En aquella ocasió va ser a la campanya 2010/2011 i tots dos conjunts militaven a la Segona Divisió B. Els quadribarrats es van imposar tant en la primera com en la segona volta (5-0 al Narcís Sala i 1-2 a l’Estadi Municipal Joan Baptista Milà).

BAIXES

El Sant Andreu no podrà comptar per lesió amb Kuku, Luismi i Ton Alcover. A més tampoc estarà disponible Noguera per sanció, a causa de l’expulsió que va patir en l’últim partit de la temporada passada enfront del CF Pobla Mafumet.

UE SANT ANDREU – FC SANTBOIÀ

Competició: Jornada 1 de la Tercera Divisió (Grup V)

Horari: diumenge 20 d’agost del 2017, a les 20:00h

Estadi: Narcís Sala

Arbitratge: Jaume Gibert González (del. Penedès-Garraf), assistit per Matilde Esteves-Garcia Biajakue (Granollers) i Ricard Vidal Clermont (Granollers).

Seguiment: @uesantandreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS