El futbol base participa en un torneig patrocinat per Benito Sports i Adidas

Avui a la tarda en el Narcís Sala s’ha viscut un dia atípic. No hi havia entrenaments de cap dels conjunts de les categories inferiors ni del primer equip. Aquest succés ha estat degut al fet que s’ha disputat un torneig els quals els participants eren tots jugadors del futbol base de la UE Sant Andreu, dividits en quatre categories (Aleví, Infantil, Cadet i Juvenil). Aquest trofeu ha estat organitzat i patrocinat tant per Adidas com Benito Sports (un dels espònsors del club).

Com a convidat especial de l’esdeveniment ha vingut el futbolista del RCD Espanyol, Esteban Granero, que s’ha fet una foto grupal amb tots els jugadors del futbol base andreuenc. A més, també els hi ha dirigit un breu discurs sobre la importància de gaudir jugant a aquest esport. Uns minuts més tard, ha estat el mateix futbolista madrileny qui ha engegat el torneig amb la xiulada inicial.

Esteban Granero (al centre de la imatge) amb el jugadors del futbol base andreuenc – UE Sant Andreu

El trofeu es dividia en quatre categories, com ja hem dit abans, (Aleví, Infantil, Cadet i Juvenil). Els equips els formaven només 3 jugadors i els duels es disputaven en un camp de reduïdes dimensions, amb les porteries sense porter. Abans d’iniciar els partits, tots els joves integrants del futbol base del Sant Andreu han pogut canviar-se les botes i calçar-se, durant tot el torneig, botes de la marca Adidas.

A part dels partits de les fases de grups, les semifinals i final de cada categoria, també hi havien, repartits pel Narcís Sala, diversos exercicis de coordinació i rematades per practicar, és a dir, diversos circuits d’habilitats. Finalment a tots els jugadors se’ls hi ha donat un petit obsequi per haver participat en el torneig.

Exercici d’habilitat – UE Sant Andreu

Exercici d’habilitat – UE Sant Andreu

Exercici d’habilitat – UE Sant Andreu

Lloc on recollien els jugadors les botes Adidas – UE Sant Andreu

Fotografies: UE Sant Andreu

 

Més en

Informació per comprar les entrades pel duel contra la UAT Horta

Premsa20 de febrer de 2018

El Femení aconsegueix empatar en el tram final (1-1)

Premsa19 de febrer de 2018

Derrotes del Juvenil A i del Sant Andreu Atlètic

Premsa19 de febrer de 2018

Tres punts més més al sarró (2-0)

Premsa18 de febrer de 2018